Kırkağaç’ta Meyve Bahçesinden İncir Çalan 5 Kişi Suçüstü Yakalandı

Bakır Mahallesi’nde bir vatandaşa ait bahçeden incir çalan 5 şüpheli jandarma ekiplerince suçüstü yakalandı.

ASAYİŞ 18.09.2025 15:16:14 537 0
Kırkağaç’ta Meyve Bahçesinden İncir Çalan 5 Kişi Suçüstü Yakalandı

(MHA) - Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde jandarma ekipleri, bağ ve bahçeden hırsızlığa karşı yürüttükleri devriye faaliyetinde önemli bir olaya müdahale etti.

18 Eylül 2025 günü saat 11.00 sıralarında Bakır Mahallesi’nde gerçekleştirilen önleyici devriye sırasında, A.Ş. (2001/E), S.A. (1987/K), N.Ş. (2003/K), S.Ş. (1972/E) ve F.C. (1978/K) isimli şahıslar, bir vatandaşa ait meyve bahçesinden incir çaldıkları esnada suçüstü yakalandı.

Yapılan incelemede çalındığı tespit edilen 135 kilogram incir, sahibine teslim edildi. Şüpheliler hakkında Cumhuriyet Savcısının talimatı doğrultusunda soruşturma başlatıldı.

Yetkililer, özellikle tarım sezonunda benzer olayların önüne geçmek amacıyla devriye faaliyetlerinin yoğun şekilde sürdürüldüğünü belirtti.

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
  • Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.