Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Kırdıkları Güvenlik Kamerasına Yakalandılar

0

BÖLGE 4.11.2016 12:49:01 832 0
Kırdıkları Güvenlik Kamerasına Yakalandılar

Manisa’da bir iş hanına giren iki kişi, önce iş hanındaki tuvaletlerin kapılarını tekmeledi sonra ise fark ettikleri kamerayı kırdı. Yaşananlar, saniye saniye kırılan kamera tarafından kaydedildi.

Olay, Manisa’nın Şehzadeler ilçesine bağlı 1. Anarfartalar Mahallesi’nde bulunan Vakıf İş Hanı’nda meydana geldi. Vakıf İş Hanı’nın terasında bulunan kafeye gelen iki kişi kafeden ayrıldıktan sonra 6. kattaki asansörün önünde beklemeye başladı. Beklerken rahat durmayan iki şehir magandası önce zorladıktan sonra açamadıkları tuvalet kapısını tekmelemeye başladı. Daha sonra koridorda gezen iki şahıs fark ettikleri kamerayı önce yukarı kaldırdı sonra da aşağı indirerek hasar verdi. Kimliği henüz belirlenemeyen iki kişi kameraya hasar verdikten sonra bölgeden ayrıldı. Olay anı ise şahısların kırdıkları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Durumu fark eden Vakıf İş Hanı Yönetimi ise polise haber verdi. Polis ekipleri şimdi her yerde kameralara zarar veren iki şahsı arıyor.(İHA)


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.