Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Kira Ücretlerine Zam Uygulanmayan Esnaflardan Belediye Başkanına Teşekkür Ziyareti

0

SARUHANLI 9.02.2022 11:23:57 1506 0
Kira Ücretlerine Zam Uygulanmayan Esnaflardan Belediye Başkanına Teşekkür Ziyareti


Saruhanlı Belediyesine ait pasajda ticari faaliyet yürüten esnaflar, kira ücretlerine zam yapılmaması ve pasajın fiziki koşulların iyileştirilmesinden dolayı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Belediye pasajında çay ocağı, berber, sigortacı, telefon bayi ve bakkallık yapan esnaflar, Başkan Bilgin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, 2022 yılı kira ücretlerine zam yapılmamasından dolayı Başkan Bilgin'e teşekkür eden esnaflar, bunun yanında Belediye pasajında yürütülen iyileştirme çalışmalarından dolayı da memnuniyetlerini dile getirdi.

Başkan Bilgin ise ziyaretlerinden dolayı esnaflara teşekkür ederek, Covid-19 salgınının yol açtığı ekonomik hasarın giderilmesine katkıda bulunmak amacıyla 930 kiracının 2022 yılı kira ücretlerine Belediye meclisi kararıyla zam yapmama kararı aldıklarını hatırlattı.

Bu zorlu süreçte vatandaşların ekonomik anlamda sıkıntılı günler geçirdiğini, esnaflara destek olmak için böyle bir karar aldıklarını dile getiren Bilgin, şunları kaydetti;

“Ekonomik anlamda sıkıntılı günler yaşıyoruz. Bu durumda esnaflarımızın kira ücreti zam yapmamız doğru olmazdı. Bu kapsamda Belediyemiz bünyesindeki 405 adet tarla, 60 adet Lojman, 272 adet dükkan, 98 adet sanayi dükkanı, 9 adet fırın, 54 adet kahvehane, 24 adet düğün salonu, 4 adet baz istasyonu, 1 adet akaryakıt istasyonu, 1 adet Otel ve 2 adet Sosyal olmak üzere toplam 930 kiracımızın kira ücretlerine zam yapmadık. Hayırlı olsun. Bu vesile ile tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bereketli kazançlar dilerim' dedi.




 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.