Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Kerim Frei Manisa FK’da

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli kanat oyuncusu Kerim Frei’yı kadrosuna kattı

SPOR 5.07.2023 00:00:00 861 0
Kerim Frei Manisa FK’da



 

Manisa Futbol Kulübü, tecrübeli kanat oyuncusu Kerim Frei’yı kadrosuna kattı. İmza töreninde konuşan Kerim Frei, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum” dedi.
 

Manisa Futbol Kulübü, Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük’ten ayrılan kanat oyuncusu Kerim Frei ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. 

İmza törenine İdari Direktör Nderim Nexhipi de katıldı. İmza töreninde konuşan yeni transferimiz Kerim Frei, “Manisa Futbol Kulübü’nün bir parçası olduğum için mutluyum. Tek hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmak istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız” dedi.
 

Nderim Nexhipi, “Kerim Frei tecrübesiyle bize güç katacak”
 

Kerim Frei tecrübesiyle takıma önemli katkılar sunacağını belirten İdari Direktör Nderim Nexhipi, “Kerim Frei kadromuzda görmeyi çok istiyorduk. Bu anlamda bizim için özel bir transfer oldu. Tecrübesiyle takımımıza önemli katkılar verecektir. Kendisine Manisa Futbol Kulübümüzün formasıyla başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Kerim Frei kimdir?
 

Manisa Futbol Kulübümüzün yeni transferi Kerim Frei, 19 Kasım 1993 yılında Avusturya’da doğdu. Futbola GC Zürich takımında başlayan Kerim, daha sonra İngiltere’nin köklü kulüplerinden biri olan Fulham altyapısına transfer oldu. 2012-2013 sezonunda kiralık olarak forma giydiği Cardiff ile Championship şampiyonluğu yaşayan ve takımıyla Premier Lig’e yükselen 29 yaşındaki oyuncu, 2013-2014 sezonunda Beşiktaş’a transfer oldu ve 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Kariyerinde 8 Şampiyonlar Ligi Elemeleri, 2 Şampiyonlar Ligi maçı, 5 UEFA Avrupa Ligi Elemeleri, 23 UEFA Avrupa Ligi maçı, 23 Premier Lig ve 136 Süper Lig maçı olmak üzere 306 resmi maça çıkan Kerim Frei 5 kez de A Milli Takımımızın formasını da terletti.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Kerim Manisa
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.