Bugün, 6 Temmuz 2024 Cumartesi

Kazım Akgün "3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz"

1

SPOR 29.01.2019 20:44:25 777 0
 Kazım Akgün "3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz"

Manisaspor Teknik Direktörü Kazım Akgün, geride kalan haftada kazanılan Hacettepe maçı, transfer süreci ve Cumartesi günü oynayacağımız Utaş Uşakspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Hacettepe maçıyla birlikte 519 gün sonda deplasmanda kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Akgün, “519 gün sonra deplasmanda kazanılan 3 puanın önemi bizim için çok fazlaydı.  İç sahada rakipler için zor bir takım olan ve bu ligin kurumsal takımlarından birisi konumundaki Hacettepe’den alınan üç puan, ligde kalma adına umutlarımızın devam etmesi için önemliydi. Deplasmanda 519 gün sonra kazanılan bu üç puanla oyuncu kadromuzun kendine olan özgüveni de tekrar yerine geldi. Öte yandan Kulüp Başkanımız Bülent Baygeldi ve 2. Başkanımız Altan Çakıcı son gelen -6 puanı kaldırma adına yoğun mesai harcıyor. Umut ediyoruz ki son gelen bu eksi puan iade edildiğinde, puan sıralamasında en yakın rakibimizle aramızdaki fark kapanmayacak kadar büyük değil. Üç puanlı sistemde bu fark kapanır ve ligdeki kurtuluş mücadelemiz sonuna kadar devam eder diye düşünüyoruz” dedi.

Transfer konusu

Transfer yasağının önünde engel olarak resmi daireler ve bir çalışan dosyasının kaldığını ifade eden Akgün, “Bu sorunun da ortadan kalkmasıyla bizimle 20 gündür antrenman yapan 19 yeni futbolcumuzun lisanslarını çıkararak, bu kurtuluş mücadelesinde bizlere katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Devre arası transferini genellikle Süper Lig ve PTT 1. Lig takımlarının antrenman kadrolarında yer alan, gelecek vadeden oyuncular arasından tercih ettik. U21 liginin önümüzdeki yıl oynanmayacağından dolayı birçok Süper Lig kulübü, kadrosundaki bu genç oyuncuların Türk futbolunda marka değeri çok yüksek olan Manisaspor takımında yer almaları için bizden talepte bulundular. Bizde daha önceden takip ettiğimiz ve belirlediğimiz isimleri bu çerçevede kadromuza kattık. Gelen oyuncuların takıma uyumları çok kısa sürdü. Şu an onlarda lisanslarının çıkıp bu değerli formayla mücadele etmek için sabırsızlanıyorlar” ifadelerini kullandı.

Kalan maçlar final niteliğinde

Ligin kalan 15 haftalık periyodunda kazanabilecekleri 45 puan olduğunun altını çizen Akgün, “Biz bu puanların hepsine talibiz. Oynanacak olan 15 maç bizim için 15 ayrı final durumunda. Bu hafta oynayacağımız iç sahadaki Uşak maçından alınacak puanlar Hacettepe maçından gelen puanın değerini daha da artıracak. Hafta sonu oynanacak maçımıza kulübün gerçek sahibi Tarzanları, tribündeki yerinde son düdüğe kadar takımımızı desteklemeye davet ediyoruz. Zor günler geçiren kulübümüzün her zamankinden daha da çok desteğe ihtiyacı var. Taraftarımızın da desteğiyle Uşak maçından da 3 puan alarak yolumuza devam etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.   


Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

KURBAN BAYRAMI

MANİSA 1965 MASTERLER DERNEĞİ KURBANBAYRAM

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

  • Cumartesi 36.4 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Pazar 37.6 ° / 19.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 40.9 ° / 21.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.