Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Kazer "Duruşumuzdan Asla Ödün Vermeyeceğiz"

Manisa 1.amatör küme Hüseyin Gazi Kılınç Sezonu B grubunda mücadele eden takımımızın teknik sorumlusu Muharrem Kazer, Takım olarak emin Adımlarla ilerliyoruz ve geleceğe umutla bakıyoruz. Duruşumuzda asla ödün vermeyeceğiz "dedi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 12.12.2022 00:00:00 2033 0
Kazer

 

 

 

Manisa İmam Hatipliler Spor Kulübü olarak takım ve gelişim değerlendirmesini yapan Teknik Sorumlu Muharrem Kazer,

"Sporcularım sportmenlik çerçevesinde canla başla mücadele ediyor. Bu armayı ve camiayı en iyi şekilde temsil ediyorlar.

Manisa İmam Hatipliler Spor Kulübü markasını Oluşturma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kazansak ta kaybetsek te duruşumuzdan asla ödün vermeyeceğiz. Birbirine sıkı sıkıya bağlı olan bir topluluk bana mutluluk veriyor. Antrenörüne zaman zaman kızsa da, onun ve arması için sahada basmadık yer bırakmıyor.

Her maçı kazanmak için gereğini yapıyorlar. Bazen kazanmak için ne yapsan olmuyor. Bazen kazanmak kadar önemli şeyleri elde etmek te önemli.

Ben sporcularıma ve bu ortamı bizlere oluşturmada maddi ve manevi olarak her daim yanımızda olan kulüp başkanımız Murat Emgener'e, genel kaptanımız Haydar Yolcu ve yönetim kurulu üyelerimize sonsuz teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte , daha iyisine ulaşmak çalışmaya devam edeceğiz. "açıklamasını yaptı.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

 


 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Kazer "Duruşumuzdan Vermeyeceğiz"
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.