KAYAKLI KOŞUDA OLİMPİYAT KADROSU BELLİ OLDU

0

SPOR 4.01.2022 09:08:09 1246 0
KAYAKLI KOŞUDA OLİMPİYAT KADROSU BELLİ OLDU



Kayaklı Koşu branşında ülkemizi Pekin'de temsil edecek sporcuların belirleneceği Olimpik Seçme müsabakaları Erzurum Kandilli'de gerçekleşti. Toplam 9 sporcunun katıldığı kadınlarda iki günün birincisi Ayşenur Duman ve ikincisi Özlem Ceren Dursun olimpiyatlara gitmeye hak kazanan sporcular oldu.
14 sporcunun katıldığı erkeklerde ise iki günün birincisi olma başarısı gösteren Yusuf Emre Fırat ülkemizi Pekin Kış Olimpiyat Oyunlarında temsil etmeye hak kazandı.
Pekin Olimpiyat kadrosuna dahil olan sporcuları kutlayan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto,' Kayakla Atlama, Alp Disiplininin ardından Kayaklı Koşuda da olimpik sporcularımız belli oldu. Seçme yarışlarına katılan tüm sporcularımıza ve olimpiyat kadrosuna girme başarısı gösteren Ayşenur Duman, Özlem Ceren Dursun ve Yusuf Emre Fırat'ı tebrik ediyorum. Antrenörlerini ve kulüplerini de ayrıca tebrik ediyorum. Sporcularımızın ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyorum' diye konuştu.
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
 

Akhisar ve Bergama’da Kültür Koruyucuları yetişiyor

Başkan Hakan Şimşek’ten personele sosyal denge müjdesi

Glint Manisa Basket’ten 2026 öncesi motivasyon yemeği

Başkan Şimşek’ten Kaymakam Genel’e nezaket ziyareti

Koç Lisesi’nden şehit aileleri ve gazilere yeni yıl kartı

Manisa TSO’da 2025 bilançosu ve 2026 hedefleri

Turgutlu OSB’deki hırsızlıkta 5 şüpheli tutuklandı

Manisa BBSK cimnastik takımı 2025’i 97 madalyayla kapattı

  • Cuma -6.3 ° / -13.7 ° Güneşli
  • Cumartesi -4.1 ° / -11.8 ° Güneşli
  • Pazar -2.8 ° / -11.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.