Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

Kasapoğlu Manisa'da vatandaşlarla buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı, AK Parti İzmir Milletvekili Muharrem Mehmet Kasapoğlu, Manisa’da vatandaşlarla buluştu.

MANİSA-SEÇİM 22.05.2023 22:38:00 1398 0
Kasapoğlu Manisa

 

15 Temmuz Demokrasi Meydanında bulunan AK Parti seçim standında vatandaşlara otobüs üzerinden seslenen Bakan Kasapoğlu, Manisa’nın 14 Mayıs’ta yapılan seçimde demokrasiye sahip çıkarak oyunu kullandığını ifade etti. 

 


Bakan Kasapoğlu, “Sizler 14 Mayıs günü yedi düvelin birleştiği iç dış odakların birlikte kurguladığı oyunları bozan şehirsiniz, bozan milletsiniz. Gençleriyle, kadınlarıyla, erkekleriyle Manisa olarak oyunlara girmediniz. Masaları, kirli odakları darmadağın ettiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Sizin basiretinizle, sizin vicdanınızla gurur duyuyoruz gurur. İşte sizin seçtiğiniz milletvekilleriniz, dostlarımız burada, adaylarımız burada, teşkilatımız burada Cumhur ittifakı burada. Türkiye’nin birlik teması burada. Siz tüm odaklara ders verdiniz. Bu dersi 28 Mayıs’ta son vuruşla son rütüşla tüm dünyaya haykıracaksınız. Biz bunu görüyoruz, biz buna inanıyoruz. 28 Mayıs akşamı 29 Mayıs sabahı şanlı fethimizin yıldönümünde inşallah birlikte kolları sıvıyoruz. Bismillah diyorduk sizlerle birlikte Türkiye yüzyılı için hemen şimdi. Manisa hazır, Türkiye hazır. 28 Mayıs’ta Manisa’nın gençleri, 28 Mayıs’ta Manisa’nın kadınları milli iradeden olan tavrını rekor oylarla bu sefer sizden rekor bekliyoruz. Ben sizin evladınızım. Ben sizin kardeşinizim. Sizlerden tek istirhamım gelin Manisa olarak 28 Mayıs’ta sandıkları gümbür gümbür patlatarak Recep Tayyip Erdoğan diyeceğiz. Birlikte yeni başlangıçlar yapacağız. İşte bu gençler için yapacağız. Top artık sizde. Top sizin ayağınızda. Ben spor bakanıyım. Futbol terminolojisiyle konuşacağım. Ne vardır futbolda topu 90’a takmak vardır. Siz topa öyle vuracaksınız ki topu 90’a atacaksınız.  Manisa şampiyon şehir Manisa. Manisa topu 90’a çakmayı bilir. 28 Mayıs itibariyle Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Cumhur ittifakımızla her zamanki gibi bir olarak her zamanki gibi beraber olarak her zamanki gibi kardeş olarak 85 milyon olarak beraber yürüyeceğiz” diye konuştu. Bakan Kasapoğlu’na AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Milletvekilleri Tamer Akkal, Mücahit Arınç, MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner eşlik etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.