Karpuz ve kavun tezgahlarda yerini almaya başladı

0

GÜNDEM 22.06.2021 19:59:27 2263 0
Karpuz ve kavun tezgahlarda yerini almaya başladı


Kavunlar Antalya’dan, karpuzlar Adana’dan geliyor.  Önümüzdeki günlerde Manisa’nın yerli kavun ve karpuzu tezgahları süslemeye başlayacak. “İlham bizden takdir sizden” diyen Ekonomik Halk Manavı, kavun ve karpuzlardan oluşan görsel bir şölen hazırlayarak vatandaşların beğenisine sunuyor. 

Ekonomik Halk Manavı sahibi Mehmet Dizemen, “Kavunlarımız Antalya’dan geliyor. Tadı balı gibi, çok güzel. Karpuzlarımız da     Adana’dan geliyor. Birinci sınıf karpuzlar. Kavunun kilosu 4 lira, karpuzun kilosu ise 1,5 TL’dir” dedi. 
“İlham bizden takdir sizden” diyerek kavun ve karpuzlardan oluşan güzel bir görsel şölen oluşturan Dizemen, “Biz işimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Daha güzel bir şeyler, her gün değişim. Gelişim için değişim şart. Bizim sloganımız budur” dedi.

KESK Akhisar’dan Emeklilere Vefa Gecesi

Akhisar Kent Dayanışma’dan Anlamlı 4 Ekim Ziyareti

Manisa’da 2 Bin 671 Sentetik Ecza Ele Geçirildi: Bir Kişi Tutuklandı

Engelli Bireyler İmece Kahvaltısında Buluştu

Kırkağaç’a 5 Bin Ton Sıcak Asfalt Seriliyor

EMEKLİ ASTSUBAYLARDAN ADALET ÇAĞRISI: "HAKKIMIZI ALANA KADAR SUSMAYACAĞIZ"

AK Parti’den Öğretmenler Günü’nde Anlamlı Ziyaret

Vali Özkan’dan Muradiye OSB’ye Ziyaret: Sanayide Yeni Vizyon

  • Pazartesi 26.7 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Salı 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.8 ° / 14.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.