Karnesini Alan Havuza Koştu

0

GÜNDEM 12.06.2017 17:33:14 1277 0
Karnesini Alan Havuza Koştu

Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, yaptığı açıklamada karnesini alan tüm öğrencilerin 9, 10 ve 11 Haziran günleri havuza akın ettiğini, çocukların havuzda cıvıl cıvıl keyifli günler geçirdiklerini kaydetti.

 

Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da yüzlerce öğrenciye karne hediyesi olarak ücretsiz havuz imkanı sunduklarını dile getiren Başkan Yaralı şöyle konuştu:

 

“Bu tür etkinlikler sosyal sorumluluktur. Sosyal alanda birçok hizmet sunarak çocuk ve gençlerin sağlıklı bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak istiyoruz. Bu bağlamda tüm çocuklarımızı havuza davet ettik. Çok güzel bir gün oldu. Öğrencilerimizin yaz tatili boyunca böylesi güzel günler geçirmelerini diliyorum.”

 

Yaz dönemi boyunca havuzda 4 can kurtarma personeli ve 2 yüzme eğitmeninin görev yapacağını ifade eden Yaralı, “Havuz ücretlerimiz ise bu yıl 0-7 yaş arası ücretsiz, 8 ve üzeri 10 lira olarak belirlendi. Çocuklarımız yaz döneminde hijyenik bir ortamda bu hizmetimizden faydalanabilir.”

 

Havuza gelen öğrenci velileri ise çocuklarına sunulan bu imkandan dolayı Başkan Yaralı’ya teşekkür etti.

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

Anahtar Kelimeler: karnesini-alan-havuza-kostu
  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.