Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

karantinadaki Yukarı Kayapınar Dezenfekte Edildi

0

SAĞLIK 17.06.2020 10:27:37 2047 0
karantinadaki Yukarı Kayapınar Dezenfekte  Edildi
Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı ekipler, Yunusemre İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla koronavirüs tedbirleri kapsamında karantina altına alınan Yukarı Kayapınar Mahallesi’nde dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi.
 
Yunusemre İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 05.06.2020 tarihli ve 2020/49 sayılı kararı ile karantina altına alınan Yukarı Kayapınar Mahallesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından periyodik olarak dezenfekte ediliyor. Bu kapsamda Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığına bağlı Haşere İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, mahallede ortak kullanım alanları ile açık alanlarda dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde Manisalıların sağlığı için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Uğur Başkal, vatandaşlara tedbirlere uymaları konusunda çağrıda bulundu.

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.