Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KARADAĞ’DAN ZAFER PROVASI

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Sancaklı İğdecik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

29.01.2024 12:18:00 991 0

 

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Sancaklı İğdecik Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu.

Karadağ’ın rutin bir mahalle ziyareti bir anda mitinge dönüştü. Karadağ, "Şehrin kaderine terk edilmiş şanssızlığını el birliği ile yeneceğiz. Sandıkta Şehzadelerli hemşehrilerim bizlere sahip çıkacak. Bizde şehrimizin geleceğine sahip çıkacağız.” dedi.

Sancaklı Yörükleri Derneği’nin organizasyonuyla haftasonu gerçekleşen programa katılan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, yaklaşan 31 Mart yerel seçimlerinde parti ayrımı gözetmeksizin önceliği Şehzadeler olanların biraraya gelerek şehrin kaderini değiştireceklerini söyledi.

Ziyareti biranda miting havasına dönüşen Karadağ, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Herşeyden önce Şehzadeler’e liyakat vadediyorum. Bizim dönemimizde Şehzadeler Belediyesi’nde işini en iyi yapan ve milletin emanetinde ki tüyü bitmemiş yetimin hakkını gözeten kadrolarla çalışacağız. Sosyal ve ekonomik olarak geride kalmış belediye emekçilerimizin hakkını vererek Şehzadeler’de herkesin mutlu, herkesin huzurlu olması için çalışacağız. Sahaya çıktığımız günden bugüne çığ gibi büyüyoruz. Şehzadelerli hemşehrilerimin umutları da büyüyor. Şehrin kaderine terk edilmiş şanssızlığını el birliği ile yeneceğiz. Sandıkta Şehzadelerli hemşehrilerim bizlere sahip çıkacak. Bizde şehrimizin geleceğine sahip çıkacağız. Şehzadeler’in dört bir yanında, her mahallesinde günden güne büyüyoruz. Halkımızın teveccühünü görüyoruz.”dedi.

ŞEHZADELER’DE YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ bir yandan seçim çalışmalarına son hızıyla devam ederken diğer yandan da partiye yeni katılımlar gerçekleşiyor. Yerel seçimler yaklaşırken Ahmet Karadağ’ın Şehzadeler Belediye Başkanlığı için en güçlü aday konumuna geldiğinin göstergelerinden birisi de partiye yeni katılımlar oluyor. Meclis Üyeliği Adaylığında rekor başvuru alan İYİ Parti’nin Şehzadeler teşkilatına katılımlarda günden güne artıyor. Ahmet Karadağ’ın seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Manisa Milletvekili Şenol Sunat partiye yeni katılan isimlere rozetlerini taktı. Manisa’nın tanınmış ve etkili simalarının da bulunduğu yeni İYİ Partililerin Şehzadeler’de Ahmet Karadağ’ın yakaladığı rüzgarı daha da artıracağı değerlendiriliyor.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: KARADAĞ’ ZAFER PROVASI
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.