Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

KARADAĞ’DAN YETKİLİ SENDİKAYA ZİYARET

Ahmet Karadağ Şehzadeler Belediyesi’nde yetkili olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem Bir Sen’i ziyaret etti.

MANİSA-SEÇİM 23.02.2024 14:26:00 1064 0
KARADAĞ’DAN YETKİLİ SENDİKAYA ZİYARET

 

Ahmet Karadağ Şehzadeler Belediyesi’nde yetkili olan Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Bem Bir Sen’i ziyaret etti.

Şube Başkanı Cengiz Şişmanlar ile bir araya gelen İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Karadağ, “Adaylık vesilesiyle yola çıktığımız gün herkesin yüzünün güleceği bir Şehzadeler sözü vermiştik. Bu sözü yerine getirebilmek için öncelikle emekçi kardeşlerimin mutlu olması gerekiyor. İşimizde mutlu olalım ki şehrimize de o mutluluğu yansıtabilelim. Emeğinizin karşılığını aldıkça daha şevkle işinizi yapacağınızdan, sizlerin güzel hizmetleriyle de Şehzadeler’i hakettiği seviyeye taşıyacağımızdan eminim.” dedi.

ŞEHZADELERE BİRLİKTE SAHİP ÇIKACAĞIZ
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ sözlerine şöyle devam etti, “Seçildiğimiz vakit işten çıkarmalar yapacağımız gibi dedikoduların yanlı çevrelerce yayılmaya çalışıldığı kulağımıza geliyor. Artık bu ucuz yöntemlerden vazgeçilmesi lazım. Emekçimizin çoluğuna çocuğuna götürdüğü helal lokmasını siyasete alet etmek bize yakışmaz. Biz yayılmak istenen bu korku gündeminin aksine verimliliği nasıl artırırız, işçimizin, çalışanımızın sosyal haklarında ne gibi iyileştirmeler yapabiliriz diye çalışmalar yapıyoruz. Ekonomide bugün geldiğimiz vaziyette her gün elindeki biraz daha eriyen çalışanlarımızın refah seviyesini yükseltmek için uğraşacağız. Emekçilerimiz Şehzadeler’e sahip çıkacak, bizde onlara sahip çıkacağız. Helal peşinde koşan tek bir kişiyi işten çıkarmayı, rızkından 1 kuruş eksiltmeyi aklımızdan geçirmedik, geçirmeyiz. Temmuz ayında sosyal denge tazminatı hakkını da içeren sözleşme bitiyor. Şimdiden söz veriyorum. Çalışanlarımızın kazanılmış hakkı olan sosyal denge tazminatı korunacak, ek desteklerle gelirleri artırılacak. Herkesin gönlü rahat olsun.” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.