Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

KARADAĞ’DAN SOKAK CANLILARI PROJESİ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Şehzadeler’de hayata geçirecekleri modern ve örnek bir projeyi daha açıkladı.

MANİSA-SEÇİM 19.02.2024 09:42:00 1013 0
KARADAĞ’DAN SOKAK CANLILARI PROJESİ

 

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Şehzadeler’de hayata geçirecekleri modern ve örnek bir projeyi daha açıkladı.

Manisalıların çözüm beklediği sorunların başında gelen sokak canlılarının hızla artan sayıları ve gözetim altına alınanların bakımlarıyla ilgili hazırladıkları projeyi duyuran Karadağ, sokaktaki canlıların tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini gerçekleştirecek merkezde hiçbir detayın gözardı edilmediğini söyledi.

“BU ADIMI BİZ ATACAĞIZ”
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, projenin detaylarını şu şekilde paylaştı: “Doğal hayata yakın bir alan oluşturarak sokak canlılarının rehabilitasyon ve tedavi hizmetlerini yerine getireceğimiz bir tesis kuracağız. Manisamızın genelini ilgilendiren bu konuda Yunusemre Belediyesi’nin hali hazırda faaliyete geçirmek üzere olduğu proje elbetteki bir adım. Ancak Şehzadeler içinde böyle bir hizmet mutlak suretle gerekli. Merkez belediyeleri işbirliği yapabilmiş olsaydı daha büyük kapasiteye sahip bir alanda oluşturulabilirdi. Tamamlanması gereken bu adımı da biz atacağız. İçerisinde hayvan hastanesi de olacak. Ayrıca bu projede at binme alanı ve sosyal tesiste planlıyoruz. Haftasonu ailelerin de zaman geçirebileceği bir sosyal yaşam merkezi olacak. Çocuklarımız hem hayvansevgisi kazansın hemde bakım hizmetimizin niteliği şeffaf bir şekilde görülebilsin istiyoruz. Kırsal alan için düşündüğümüz bu tesis planladığımız bölgeye de bir hareket getirecek.” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: KARADAĞ’ SOKAK CANLILARI PROJESİ
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.