Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KARADAĞ’DAN ŞEHZADELER’E ESKİŞEHİR MODELİ


İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Şehzadeler’i canlandıracak aynı zamanda yeni gelir kaynağı oluşturacak projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

MANİSA-SEÇİM 29.02.2024 14:14:00 1029 0
KARADAĞ’DAN ŞEHZADELER’E ESKİŞEHİR MODELİ



İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ Şehzadeler’i canlandıracak aynı zamanda yeni gelir kaynağı oluşturacak projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

ŞEHRE KİMLİK KAZANDIRACAĞIZ
Şehzadeler’in turizm potansiyelini kullanamadığını söyleyen Karadağ “1 Nisan’dan sonra Şehzadeler’in öksüzlüğü bitireceğiz. Bu şehir kendi ayakları üstünde durabilecek güce sahip. Büyükşehir değilken, Güzelyurt, Uncubozköy yokken de burası vardı. Oralar aldı yürüdü. Şehzadeler yerinde saymayı bırakın her gün geri gidiyor. Çarşısından kırsalına Gerçek Manisa’yı kalkındırmak için eylem planımız hazır.

HERŞEY PARA DEĞİL, VİZYON LAZIM
Öz kaynaklarıyla şehir nasıl ayağa kalkar göstereceğiz. Nereye dönüp baksak atalarımızdan hatıra eserleri gördüğümüz Şehzadeler’e gelen turist sayısını 5 yıl içinde katlayacağız. Ortaya koyacağımız turizm vizyonuyla gezmeye gelenler mutlu, Şehzadeler’de yaşayanlar huzurlu olacak. Bugün Eskişehir potansiyelini kullanarak örnek gösterilen bir şehir haline geldi. Türkiye’deki en mutlu kentlerden birisi. Gezmeye gidende mutlu ayrılıyor, Eskişehir’de yaşayanlarda bu mutluluktan nasibini alıyor. Bir şehrin güzelleşmesi için her şeyin para olmadığına 1 Nisan’dan itibaren birlikte yöneteceğimiz Şehzadeler’de şahit olacağız.

KIRSAL TURİZM İÇİN HAZIRIZ
Kırsal kesim için ayrı ayrı projelerimiz var. Şehir merkezinde yaşayan hemşehrilerimizi kırsala çekebilecek sosyal tesisler başta olmak üzere konaklamalı turizmi de canlandıracak yol haritamız hazır. Bu projelerden birisi olan Rota Şehzadeler Şirinköy’den başlayarak Karaoğlanlı istikametine doğru sosyal tesisler, doğa sporları okulu, dağcılık, oryantiring veya benzeri yürüyüş sporları, kamp/karavan alanları, bisiklet ve ATV kulüpleri gibi hobi alanlarını içeriyor. Ayrıca kırsal bölgelerimizde düzenlenen şenliklerin devamı için de elimizi taşın altına koyacağız.

KENDİ KENDİNE YETEN BİR BELEDİYE
Kuracağımız bütün işletmeler Belediye bünyesinde olacak. Kimseye ihale etmeyeceğimiz gibi aracıyı da ortadan kaldırarak hem ucuz hemde kaliteli hizmet sağlayacağız. Biz  Şehzadeler’i zenginleştirerek memleketimize hizmet etmek için yola çıktık. Şehzadeler kendi kendine yeten, hizmetlerin devamlılığını üreterek sağlayan bir belediye olacak.” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.