Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KARADAĞ’DAN OTO GALERİCİLER SİTESİ SÖZÜ

Ahmet Karadağ Oto Galericiler Sitesi esnafıyla biraraya geldi. Galericiler sitesi esnafıyla buluşan Karadağ, sorunlarını dinleyerek bölgeye yapacağı projeyi anlattı.

MANİSA-SEÇİM 1.03.2024 15:57:00 976 0
KARADAĞ’DAN OTO GALERİCİLER SİTESİ SÖZÜ

 

Ahmet Karadağ Oto Galericiler Sitesi esnafıyla biraraya geldi. Galericiler sitesi esnafıyla buluşan Karadağ, sorunlarını dinleyerek bölgeye yapacağı projeyi anlattı.

Manisalı esnafın yıllardır beklediği Galericiler Sitesi projesini açıklamasının ardından Kooperatif üyeleriyle buluşan Karadağ, “Şehzadeler için ürettiğimiz projeler en küçük detayına kadar hesaplanmış ve konunun taraflarıyla mutabık kalınarak duyurulmuş çalışmalardır. Sizlerin sıkıntılarını yakından biliyorum. Yola çıkarken bir söz vermiştim. Bizim projelerimiz ne sözde nede broşürde kalacak projeler olmayacak. Sizler gibi kooperatif kurarak biraraya gelebilen esnaflarımızdan güç alıyoruz. Oto Galericiler Sitesini ekspertiz, sigorta, noter ve oto yıkama gibi hizmetlerin birarada verilebildiği bir sosyal yaşam merkezi olarak planladık. İnsanlar buraya aileleriyle birlikte gelerek gezebilecek. Esnafımız modern, altyapısı hazır bir yerde ticaretini yapacak.

SİZE KULAK VEREN TEK ADAY BENİM
Galericiler sitesi esnafıyla tanışık ve içiçe olduğunun altını çizen Karadağ, sözlerini şöyle sürdürdü, “Birçoğunuzla çok eskiye dayalı tanışıklığımız var. Sizin buradaki mağduriyetinizi yeni öğrenmedim. Bu yüzden sizlerle pazarlığa tutuşanlar gibi yapmayacağım. Siz kooperatif olarak geleceksiniz bizde Şehzadeler Belediyesi olarak her türlü kolaylığı sağlayarak gerekli tahsisleri sağlayacağız. Hiçbir zaman engel koyan olmadık, bundan sonrada kolaylaştıran olaya devam edeceğiz. Tüm mimari projeleri hazır olarak karşımıza geçmiş ve sizin derdinizle dertlenen tek Belediye Başkan adayı olarak sözümün arkasındayım. Kooperatif ile birlikte elele vererek bu sorunu kökten çözeceğiz.” dedi.

EV SAHİBİ ARİF DİZDEN KARADAĞ’A TEŞEKKÜR 
Manisa Oto Galericiler Sitesi Kooperatif Başkanı Arif Diz ise yaptığı konuşmasında; “Ben babadan oğula Kanarya Otomotiv’in sahibiyim. Sektörün zorluklarını çok iyi bilmekteyim. Ben ve kooperatifim adına yeni bir yer ihtiyacının doğduğunu yıllardır gerek yerel yönetim gerekse de sorumlu diğer yönetimlere defalarca bildirdim. Şu ana kadar bir çözümle karşılaşmadığımız gibi söylenen projelerde gerçekleşmemiştir. Yaklaşıl 1500 kişilik meslektaşlarım ve üyelerim adına yerel kalkınma projelerinin içerisinde olan yeni bir galericiler sitesi proje açıklaması yapan İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ve tecrübeli ekibine samimi açıklamalarından dolayı teşekkür eder dinamik yapılarından başaracaklarını ümit etmekteyim.” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: KARADAĞ’ GALERİCİLER SİTESİ
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.