Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

Kara,” Taraftarlarımızın Desteği Bizi Ateşliyor”

1

SPOR 16.05.2019 13:25:03 803 0
Kara,” Taraftarlarımızın Desteği Bizi Ateşliyor”

 

TFF 2. Lig Play-Off Yarı Finali’nde yarın saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük A.Ş. ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla tamamlanırken, attığı goller ve yaptığı asistlerle takıma önemli katkı sağlayan sol kanadın etkili ismi Erhan Kara, taraftarları maça davet etti. Başarılı futbolcu yarın saat 16.30’da Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacakları Fatih Karagümrük maçının önemine vurgu yaparak, takımın en önemli gücünün taraftar olduğunu bir kez daha hatırlattı. Tüm taraftarlara çağrıda bulunan Erhan Kara, “ Manisa Büyükşehir Belediyespor taraftarları ile daha da güçlü. Bu takıma gönül verenlerin Mümin Özkasap Stadı’nı doldurması gerekir. Maçın başlama düdüğünden son düdüğe kadar taraftarlarımızın bizi desteklemelerini istiyoruz. Biz taraftar desteği ile daha iyi oynayan, o gücü arkamızda hissettiğimizde daha çok mücadele eden bir takımız. Tuzlaspor ile Mümin Özkasap Stadı’nda oynadığımız maçta tribünlerdeki destek bizim performansımıza çok olumlu yönde katkı yaptı. Bu nedenle tüm taraftarlarımızdan yarın Mümin Özkasap Stadı’nda karşılaşacağımız Fatih Karagümrük maçında büyük destek bekliyoruz” diye konuştu.

“ Takımda Herkes Şampiyonluğa Odaklandı”

Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bu sezon rakip ağlara 6 gol atan ve 6 golünde asistini yapan Erhan Kara sözlerinin sonunda, “Gol atmak ve asist yapmak çok güzel bir duygu ancak önemli olan takımın kazanması. Şu anda tamamen şampiyonluğa odaklandık. Takım içinde müthiş bir arkadaşlık, birlik ve beraberlik var. Bu birlik ve beraberlik bizi inşallah hedefe ulaştıracak” ifadelerini kullandı.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.