Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

KAPTAN ÜMİT 'BEKLE BİZİ BAL'

1

SPOR 23.06.2020 21:43:06 1464 0
KAPTAN ÜMİT

 
 
Manisa süper amatör küme lideri Bieksper Hacırahmanlısporun kaptanı Ümit Mutlu, futbolu ve yeşil sahaları çok özlediğini söyledi. Pandeminin bir an önce bitmesini dileyen tecrübeli oyuncumuz, 'Aylardır futboldan uzağız. Umarım pandemi bitince yeniden sahalara döner, müthiş taraftarlarımızla buluşur ve bölgesel amatör lige yükseliriz.' diye konuştu.
 
'BİZ BALI HAK ETTİK'
 
Her yönüyle aile olduklarını ve olası şampiyonluğu hak ettiklerini kaydeden Bieksper Hacırahmanlspor kaptanı Ümit, 'Son maçımızı da oynayıp Manisa'nın en eski spor kulüplerinden birine şampiyonluk yaşatmak istiyoruz. İlerleyen dönemlerde gençler açısından çok güzel yapılanma içerisinde olan bir kulüpteyiz. Bieksper Hacırahmanlıspor'u tercih etmemdeki en büyük faktör sponsorumuz Erdem Özkan'dı. İleriye dönük yapılanması var. İnşallah bu önemli projeler gerçekleşir. Hedefe ulaşmaya tek maçımız kaldı. Pandemi nedeniyle zor günlerden geçtik. Bu dönemi evde antrenman yaparak ailemle vakit geçirerek geçirdim. Heyecanımız yüksek. Bu güzel taraftarlarla şampiyonlukta buluşmak istiyoruz' dedi.
ŞAMPİYONLUĞA HAZIRIZ
Başarılı kaptan Ümit, Manisa'da Süper Amatör Lig'de üçüncü sezonunu geçirdiğinin altını çizerek, 'İki sezon önce Salihli Belediyespor ile Bölgesel Amatör Lig sevinci yaşamıştım. Geçen sezon Alaşehir Belediyespor'da kıl payı şampiyonluk kaçmıştı. Bu sezon Hacırahmanlı ile bu sevinci bir kez daha yaşamaya hazırım' şeklinde konuştu.
 
 

Manisa Birinci Amatör Liglerde Gruplar Belli Oldu

KARAKÖYSPOR FK'NIN HAVUZ KEYFİ

MÜTEVELLİ 1965'TE MUSTAFA ARI DÖNEMİ SONA ERDİ

YUNUSEMRELİ KADINLAR SPORLA ZİNDE KALIYOR

Şehzadeler Hem Komisyon Toplantısı Yapıldı

LÖSEV MUTLU ET PAKETLERİ İLE MUTLULUK PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIYOR

Üzümde ilk hasat yapıldı

Potanın Tarzanları, Çekya Ligi MVP’sini kadrosuna kattı

Anahtar Kelimeler: kaptan-umit-bekle-bizi-bal
  • Cumartesi 27.9 ° / 17.6 ° false
  • Pazar 27 ° / 15.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.9 ° / 14 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.