Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Kamu Sen Soma ve Kırkağaç'a çıkarma yaptı

Kırkağaç ve Soma ilçelerinde görev yapan Kamu Sen'e bağlı sendikaların Soma ve Kırkağaç İlçe temsilcilerinin  ev sahipliğinde Soma'da istişare toplantısı gerçekleşti.

MANİSA-GENEL 12.11.2023 15:11:00 1512 0
Kamu Sen Soma ve Kırkağaç

 

Kırkağaç ve Soma ilçelerinde görev yapan Kamu Sen'e bağlı sendikaların Soma ve Kırkağaç İlçe temsilcilerinin   ev sahipliğinde Soma'da istişare toplantısı gerçekleşti. 

 

Aydın Akagündüz  kendi hizmet kolu olan ilçe sağlık müdürlüğü çalışanları ile Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler eğitim çalışanları ve Türk Büro Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ağır ise sendika  üyeleri  ile bir araya geldi ve  çalışanlarını ziyaret ettiler. Akşam da kamu sene bağlı şube ilçe temsilcileri ile bir araya geldiler.

 


Toplantıya Türk Sağlık Sen ve Türkiye Kamu Sen İl temsilcisi Aydın Akagündüz, Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler, Türk Büro Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ağır, MHP Soma İlçe Başkanı Metin Şahin, Soma Ülkü Ocakları ilçe  Başkanı Ahmet Ziya Şişman,  Kırkağaç ve Soma ilçelerinde   Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikaların ilçe temsilcileri katıldı. 

Türkiye Kamu Sen Manisa  İl temsilcisi Aydın Akagündüz kamu sen olarak ilçelerde sendika temsilcileri ve sendika üyeleri ile bir araya gelmeye devam ettiklerini  talep, öneri ve sorunları dinlediklerini söyledi.  Başkan Aydın Akagündüz "Türkiye sevdalıları ve Türkiye Kamu-Sen il temsilciliği olarak bugün Soma ve Kırkağaç ilçemizdeki  arkadaşlarımızı dinledik. Vatan, Millet, Devlet edası üzerine hoş sohbet gerçekleştirdik. Kamu sen'e  bağlı ilçe sendika temsilcilerimizin talep, öneri  ve sorun ile ilgili notlarımızı aldık. Kamu sen olarak Manisa'nın 17 ilçesini ziyaret edeceğiz  üyelerimiz ile bir araya geleceğiz.  Bir önceki hafta cumhuriyetimizin 100. yılını hep birlikte coşku ile kutladık. Türkiye Kamu Sen Cumhuriyetimizin 2,3,4 ve daha nice 100 yılların teminatıdır. “Türkiye sevdamız, ekmek için kavgamız” şiarı yola çıktığımız sendikacılık anlayışı ile 30 seneyi geçkin Anayasamızın 1,2,3,4,42 ve 66. maddeleri kırmızı çizgimiz olmuştur. Gazi Paşa Mustafa Kemal Atatürk ile zoru olmayan vatan millet bayrak sevdaların buluştuğu tek adres Türkiye kamu Sen’dir" dedi. 

Türk Eğitim Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler  ise "Kırkağaç ve Soma ilçemizde önemli ziyaretler  gerçekleştirdik.  Manisa önceki dönem Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici  ve Soma'daki bazı okulları ziyaret ettik. Türk Eğitim Sen üyelerimizi ziyaret ettik. Türk Eğitim Sen Kırkağaç ve Soma temsilcilerimize teşekkür ederim. " dedi.

Türk Büro Sen 1 Nolu Şube Başkanı Ahmet Ağır ise " Türkiye Kamu-Sen’in yetkili olduğu 2011 yılında, en düşük memur maaşı asgari ücretin 2,33 katı iken; Temmuz ayında yapılan zamlar dahil, şu an en düşük memur maaşı asgari ücretin 1,78 katına ancak gelebilmiştir. Eğer ki, Türkiye Kamu-Sen’in bıraktığı seviye korunmuş olsaydı, bugün en düşük memur maaşı 20.300 TL değil, 27-28.000 TL aralığında olacaktı. Masaya oturduğu 7 toplu sözleşmenin, üçünü yapısını bildiği halde, yapısı itibari ile kamu işverenin teklifinin üzerinde bir teklif onaylamayacak olan hakem kuruluna bırakan, sevk eden yetkili sendikanın memuru temsil edecek bilgisi, gücü, azmi ve niyeti yoktur, kalmamıştır. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı devletimiz tarafından “Türk Yüzyılı, Türkiye Yüzyılı” olarak ilan edilmiş, hedef gösterilmiştir. Biz de Türkiye Kamu-Sen olarak, belirlenen hedefe inanıyor, katkı veriyoruz. Türk Yüzyılında, toplu sözleşme masasında değişiklik yapmanın zamanı gelmiş, hatta geçmektedir. Memurun hakkını, hukukunu savunacak adam gibi bir Sendikanın toplu sözleşme masasına oturması, yetkili sendika olması şarttır. İşte bu sendika Türkiye Kamu-Sen’dir. Memurlarımız Türkiye Kamu-Sen’i yetkili sendika yaptığında, memurun hakkı hukuku masada nasıl aranır, dost da görecektir, düşman da " şeklinde konuştu. 

MHP Soma İlçe Başkanı Metin Şahin ise Kamu Sen'e bağlı sendikaların temsilcileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi ve her zaman Kamu Sen'e destek vereceklerini söyledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Kırkağaç' çıkarma yaptı
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.