Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Kamu Sen Manisa İl Temsilciliği Turgutlu'da toplandı

Kamu Sen Manisa İl Temsilciliği istişare toplantısını Turgutlu ilçesinde gerçekleştirdi

MANİSA- EĞİTİM 25.10.2023 11:00:00 1949 0
Kamu Sen Manisa İl Temsilciliği Turgutlu

 

Türkiye Kamu-Sen’e  bağlı sendika başkanları ve Turgutlu iş yeri temsilcileri Manisa Türkiye Kamu-Sen İl temsilci Aydın Akagündüz başkanlığında Turgutlu’da toplandı.

 

Toplantıya Manisa Türkiye Kamu-Sen İl temsilci  ve  Türk Sağlık Sen Manisa şube başkanı Aydın Akagündüz, MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş, Türk Eğitim Sen Manisa şube başkanı Koray Özgüler, Türk Tarım Orman Sen Manisa şube başkanı Ali Tekin,Türk Eğitim Sen Manisa şube başkan yardımcısı Ertan Tonel,Türk Sağlık Sen Manisa şube başkanı yardımcısı Ramazan Karayel, Türk Tarım Orman Sen Manisa şube başkan yardımcısı Erol Ayhan, Türk Diyanet Vakıf Sen şube başkan yardımcısı Mehmet Ağır, Türkav Turgutlu kordinatörü ve Türk Yerel Hizmet Sen Turgutlu ilçe Temsilcisi Kürşat Gazan, Türk Eğitim Sen Turgutlu ilçe Temsilcisi İsmail Alsaç, Halil Kurt, Türk Sağlık Sen Turgutlu ilçe Temsilcisi Halil Kurt, Türk Tarım Orman Sen Turgutlu ilçe Temsilcisi İdris Çelik, Türk Büro Sen 1 nolu şube Turgutlu ilçe Temsilcisi Semih Polat,Türk Sağlık Sen iş yeri temsilcisi Dr. Yakup Turgut katıldı. Manisa Türkiye Kamu-Sen İl temsilci  ve  Türk Sağlık Sen Manisa şube başkanı Aydın Akagündüz adım adım ilçeleri gezip kamu çalışanlarının sorunlarını dinlediklerini söyledi. Başkan Aydın Akagündüz  “Manisa Türkiye Kamu-Sen İl temsilciliği olarak ilçe ilçe adım adım Manisa teşkilat buluşmasına devam ediyoruz.  Bu akşam Turgutlu ilçemizde temsilci ve üyelerimiz ile bir araya geldik.  Öncelikle  Cumhuriyetimizin 100. yılını  kutluyorum. İlçe ve iş yeri  temsilcilerimiz ile milli birlik ve beraberlik içerisinde Atatürk İlke  ve İnkılaplarına, Cumhuriyet’in değerlerine sadık kalacağımıza bu yolda ilerleyeceğimize kendimize ilke edindik. Kamuda çalışanlarımızın güvenilir adresi olan Türkiye Kamu-Sen var gücü  ile çalışmaya devam ediyor. . Turgutlu ilçemizdeki kamu çalışanlarımızın sorunlarını dertlerini dinleyerek bizleri yönetenlere nasıl yardımcı olabileceğimizi, sıkıntıların giderilmesi konusunda Türkiye sevdalıları ve Türkiye Kamu-Sen İl temsilciliği olarak arkadaşlarımızı dinledik. Vatan, Millet, Devlet edası üzerine hoş sohbet gerçekleştirdik. Bu toplantılarımız diğer ilçelerimizde devam edecektir. Toplantımıza katılan MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş ve sendika  başkanlarımıza, iş yeri temsilcilerimize teşekkür ederim”  dedi. MHP Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş ise Sendika temsilcileri  ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getirdi  ve her zaman Türkiye Kamu-Sen’in,  sendika temsilcilerin yanında olduğunu ifade etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.