Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

KAMU-SEN AKHİSAR'A ÇIKARMA YAPTI

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika temsilcileri Akhisar'da Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Aydın Akagündüz başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

MANİSA- İLÇELER 19.10.2023 09:32:00 1279 0
KAMU-SEN  AKHİSAR

 

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika temsilcileri  Akhisar'da  Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Aydın Akagündüz  başkanlığında  toplantı gerçekleştirdi. 

 

Toplantıya Türk Eğitim-Sen Manisa Şube Başkanı Koray Özgürler, Türk Büro-Sen Manisa Şube Başkanı Ahmet Ağır, MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ve Türkiye Kamu-Sen'e bağlı  Türk Eğitim sen, Türk Sağlık Sen,Türk Büro Sen,Türk Tarım Orman Sen,  Türk Diyanet Vakif Sen, Türk Haber Sen, Türk Yerel Hizmet Sen, Türk Kültür Sanat Sen, Türk Emekli Sen, Türk İmar Sen,  Türk Ulaşım Sen, Türk Enerji Sen'in  sendika temsilcileri katıldı.

Toplantıda Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikaların çalışmaları projeleri  konuşuldu. Türkiye Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi ve Türk Sağlık-Sen Manisa Şube Başkanı Aydın Akagündüz  yaptığı açıklamada birlik beraberlik vurgusu yaptı. Başkan Aydın Akagündüz "Yönetim ile temsilciler ve üyeler arasında dayanışmayı arttırmak için bu toplantıları gerçekleştiriyoruz, Üyelerimiz ile  daha hızlı iletişim kurmak için  fikir alışverişinde  bulunduk, Üyelerimizin bizlerden beklentileri nelerdir. Merkezin dinamizmini yerelin gücü ile birleştirip Kamu Sen'i sahaya yansıtmak istiyoruz. Birlik beraberliği sağlamak amacıyla Kamu-Sen'e bağlı sendika temsilcileri ile Akhisar'da bir araya geldik. Güzel işlere imza attık. Kamu-Sen'e bağlı sendikalarla  birlikte hareket edeceğiz. Toplantılarımızı  bundan sonraki süreçte  her ay farklı ilçemizde yapacağız. Temsilcilerimiz ile kol kola vatan millet sevdalıları buluştu ve buluşmaya  devam edecek" dedi.

MHP Akhisar İlçe Başkanı Ahmet Namal ise Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika temsilcilerinin her zaman yanında olduğunu ifade etti ve toplantıya  katıldığı için memnun olduğunu ifade etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: - AKHİSAR' ÇIKARMA YAPTI
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.