Kampüste Caz Rüzgârı Esti
0
Konsere MCBÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Gümüş ve Prof. Dr. Birol Kovancılar, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Evrensel standartlarda Türkçe sözlü müzik yapma fikriyle yola çıkan Jülide Özçelik, “Jazz İstanbul Volume-1” adlı ilk albümünü yayınladığında; sadece caz çevrelerinin değil, geniş bir dinleyici kitlesinin de takdirini toplamıştı.
Özçelik; gitarda Cem Tuncer, piyanoda Ercüment Orkut, basta Efecan Tuncer ve davulda Ediz Hafızoğlu’nun eşlik ettiği konserinde “Kendinle kalırsın”, “Bugün neden gelmedin”, “Hayat”, “Zaman” gibi şarkılarının yanı sıra “Yalan Dünya”, “Kara Toprak” gibi çok sevilen türküleri de seslendirdi.
Jülide Özçelik’e büyük beğeniyle izlenen konserinin sonunda, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Gümüş tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.
HABER MERKEZİ
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Pazartesi 11.1 ° / 2.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı


