Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

KAHRAMANMARAŞLI ÇOCUĞUN JESTİ DUYGULANDIRDI

Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarına destek veren Yunusemre Belediyesi ekipleri, bölgedeki çocuklarla yakın ilişkiler kuruyor.

22.02.2023 20:27:00 929 0
KAHRAMANMARAŞLI ÇOCUĞUN JESTİ DUYGULANDIRDI

 

 

 

Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarına destek veren Yunusemre Belediyesi ekipleri, bölgedeki çocuklarla yakın ilişkiler kuruyor. O çocuklardan biri olan Ömer Faruk Başkonuş, yardımlarına koşan belediye ekiplerini, hazırladığı koli ve yazdığı mektupla duygulandırdı.

Başkonuş’u yaşadığı çadır kentte ziyaret eden Yunusemreli ekip, Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin selamını iletti, “Yaraları birlikte saracağız” dedi.

Türkiye, 11 kenti etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını sarmak için kenetlendi. Yunusemre Belediyesi de Kahramanmaraş’ta enkaz kaldırma ve temizlik çalışmalarına destek veriyor. Şehir merkezinde temizlik çalışmaları yapan Yunusemre Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bölge halkıyla da yakın ilişkiler kuruyor. Özellikle çocuklar ile yakından ilgilenen ekipler, onlarla oyunlar oynayıp yaşadıkları sorunları bir nebze de olsa azaltmak için çaba harcıyor. O çocuklardan biri ise Kahramanmaraş’ta yaşayan Ömer Faruk Başkonuş. Küçük çocuk, deprem sonrası yardımlarına koşan belediye ekiplerine teşekkür etmek amacıyla hazırladığı koli ve yazdığı mektupla Yunusemreli ekibi duygulandırdı. Başkonuş’u ve ailesini yaşadığı çadır kentte ziyaret eden Yunusemre Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, küçük çocuğun jestine jestle karşılık vererek sevdiği yiyeceklerden oluşan koliyi teslim etti. Duyarlılığı ile kalpleri kazanan Ömer Faruk Başkonuş ve bölge halkına Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin selamlarını ileten belediye ekibi, “Bıraktığın çorbalar içimizi, yazdığın mektup ise kalbimizi ısıttı. Yunusemre Belediyesi olarak teşekkür ediyoruz.  Allah’ım bizi böyle değil de iyi günlerde karşılaştırsın. İnşallah yaraları birlikte saracağız” dedi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.