Kadir Bingöl Türkiye 3.'Sü Oldu

1

SPOR 6.12.2016 12:20:54 1440 0
Kadir Bingöl Türkiye 3.

Türkiye Judo Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası'nda Salihli Belediyespor Judo Takımı adına artı 100 kiloda yarışan Kadir Bingöl, Türkiye 3.'lüğü derecesini alarak büyük bir başarıya imza attı. Turnuvada, Salihli Belediyespor’lu Ferhat Duman 100 kiloda Türkiye 5.'si ve 78 kiloda mücadele eden Simge Uçar ise Türkiye 7.'si oldu. 
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Antalya’da düzenlenen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonasında Türkiye 3.lüğünü kazanan Kadir Bingöl ile Türkiye 5.si olan Ferhat Duman ve Türkiye 7.si olan Simge Uçar ile Antrenörler Oktay Ayaz, Özlem Akın Ayaz ve Namet Gülmez’i başarılarından dolayı kutladı.

SPOR SERVİSİ

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

Anahtar Kelimeler: kadir-bingol-turkiye-3-su-oldu
  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.