Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KADEM 4.YILINI KUTLADI

2018 yılında kurulan Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Manisa Temsilciliği 4. Kuruluş yıldönümünü kutladı.

MANİSA-GENEL 22.01.2023 00:00:00 1048 0
KADEM 4.YILINI KUTLADI

 

 

 

Yunusemre Belediyesi Kültür Park İrfan Meclisi’nde KADEM Manisa İl Temsilcisi Uzm. Dr. Ümit Atman ev sahipliğinde gerçekleşen Kadın Buluşmasına Manisa Valisi Yaşar Karadeniz’in eşi Zehra Karadeniz, Türk Kadınlar Konseyi Genel Merkez Şubeler Başkanı Mübeccel Kafkaslı, Manisa İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya, sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

KADEM Manisa İl Temsilcisi Uzm. Dr. Ümit Atman, programa katılan herkese teşekkür etti.

Atman, “Burada toplanmamızın temel sebebi KADEM Manisa İl Temsilciliğinin açılışının 4. yılını sizlerle birlikte yad etmek. Evet bu dernek güzel şeyler yapıyor diyenler içinde kutlamak. 21 Ocak 2018’de Kadın ve Demokrasi Derneği olarak Manisa’da göreve başladık. O günleri düşünüyorum da yüreğim pırpır ediyor. Kadına, aileye, gençliğe yarar işler yapacaksınız dediler. Biliyoruz sizlerde bu yoldasınız.

KADEM öncesi Manisa Bağımlılıkla Mücadele Derneği vardı. Orada gençlerle, ailelerle birlikteydik. Biz artık 4. Yılını kutlayan bir dernek olarak Manisa’da kadınların hepsiyle ev hanımıyla, müdür olanla, hemşire olanla, temizliğe gideniyle, kapıda nöbet tutanıyla yatalak olanıyla konuşabilirsek, onlara ulaşabilirsek, ses olabilirsek anlayışıyla burada kadın buluşmasını gerçekleştiriyoruz. Biz artık kadınlar olarak buradayız diyebilmeliyiz.

Biz kadınlık onuruna yakışır şekilde aile yapısını koruyarak her şekilde söz sahibi olmaya hazırız demek için kadınları KADEM çatısı altında davet ediyoruz. Biz Manisalı kadınlar olarak bir ve beraber olalım, söz sahibi olalım istiyoruz. Manisa ilgili karar verilecekse kadınların da söz hakkı olması gerekiyor ” dedi. Manisa İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya tarafından dua edildi. Konuşmaların ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: KADEM .YILINI KUTLADI
  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.