JANDARMADAN DEFİNECİ OPERASYONU

1

ASAYİŞ 5.05.2021 21:38:53 2044 0
JANDARMADAN DEFİNECİ OPERASYONU

Manisa'nın 5 ilçesinde, SİT alanlarında izinsiz kazı yapıldığı iddiasıyla düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.


İl Jandarma Komutanlığı, KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, Salihli, Turgutlu ve Ahmetli ilçe jandarma komutanlığı ekipleri, Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya, Kendirlik ve Dibekdere mahallelerinde 'örgütlü' olarak definecilik yapıldığı bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı verilen 9 şüpheli için Turgutlu, Salihli, Ahmetli, Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde operasyon düzenledi. Adreslerde yapılan aramalarda, 4 dinamit lokumu, 2 dedektör, Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen 5 obje ve 11 bronz sikke, 2 kurusıkı tabanca, 2 av tüfeği, 2 dizüstü bilgisayar, çok sayıda dijital materyal, SIM kart, harici bellek ile cep telefonu ele geçirildi. Ekipler tarafından 8 zanlı gözaltına alındı. Ele geçirilen 4 dinamit lokumu ise Manisa İl Jandarma Komutanlığı Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından etkisiz hale getirildi.
 

Manisa Terziler Odası’nda Ceyhan Okol dönemi

Manisa’da şehit aileleri ve gaziler buluştu

TURBELDAK Çınarköy parkurunda doğaseverleri buluşturdu

Naim Babüroğlu Manisa’da Atatürk ve Cumhuriyet’i Anlattı

Bakırlıoğlu: Diyanet’in fitresi üç öğüne yetmiyor

Manisa’da narkotik operasyonunda 14 şüpheliye işlem

Turgutlu Belediyespor Federasyon Kupası’nda yarı finalde

Manisa’da 6 Bin 71 Sentetik Ecza Hap Ele Geçirildi

Anahtar Kelimeler: jandarmadan-defineci-operasyonu
  • Perşembe -2.4 ° / -10.9 ° Hafif karlı
  • Cuma -1.4 ° / -8.3 ° Yoğun kar yağışlı
  • Cumartesi -1.4 ° / -7.8 ° Hafif karlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.