Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

İZMİR MECLİSE BİR LİDER GÖNDERECEK

İzmir'den bağımsız milletvekili adayı olan turizimci işinsanı Ferhan Ademhan "İzmir Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bir milletvekili değil, bir lider gönderecek" dedi.

MANİSA-SEÇİM 4.05.2023 00:00:00 955 0
İZMİR MECLİSE BİR LİDER GÖNDERECEK

 

İzmir'den bağımsız milletvekili adayı olan turizimci işinsanı Ferhan Ademhan "İzmir Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bir milletvekili değil, bir lider gönderecek" dedi.

Haber: Nezih VAROL

İzmir'den bağımsız milletvekili adayı olan ve seçim çalışmalarını profesyonel ve gönüllülerden oluşan geniş bir ekiple yürüten turizimci işinsanı Ferhan Ademhan basın mensuplarıyla bir araya gelerek açıklamada bulundu. İş dünyasında turizm sektörüne yaptığı yatırımlarla dikkat çeken ve doğayı yok etmek pahasına yeni bir otel yapmaktansa, var olan atıl otelleri revize ve restore ederek yeniden turizme kazandırmasıyla bilinen Ferhan Ademhan "İzmir Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne bir milletvekili değil, bir lider gönderecek" dedi. Ademhan açıklamasında şunları söyledi: "Bayrağıyla, Atatürk'le, demokrasiyle sorunu olmayan herkesle yürürüm, bu konuda dik bir duruşum var, her zaman böyle düşündüm, bugün de aynı düşünüyorum, çizgimden ödün vermem. Görüyorum ki milletvekili ve millet birbirinden koptu, listelerde ciddi sıkıntılar var, bu düzene başkaldırıyoruz, listelerde beğendiğiniz varsa oy verin, biliyorum ki yok, o zaman oyunuzu bana vereceksiniz demektir. İzmir Türkiye Büyük Millet Meclisi' ne bir milletvekili göndermeyecek, bir lider gönderecek. Ben ülkedeki kanın durması için, SMA hastalarını yaşatmak için, uyuşturucuyla mücadele etmek için meclise geleceğim. O kadar lüks tüketim varken hasta çocukların tedavilerine kaynak bulunmayışını anlayamıyorum. Hiç kimse bu milletin sahibi değil, ama öyle davranıyorlar, biz bunu değiştirmeliyiz, değiştireceğiz, bu sistem bu millete uymadı, sistemin değişmesi için çalışacağım."


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

Anahtar Kelimeler: İZMİR MECLİSE LİDER GÖNDERECEK
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.