İZMİR TSYD VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON 'ARKAS'

0

SPOR 26.09.2021 00:33:56 1214 0
İZMİR TSYD  VOLEYBOL TURNUVASINDA ŞAMPİYON


Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi'nde üç gün süren organizasyonunda son gün iki gün karşılaşma oynandı.
Günün ilk karşılaşmasında Altekma'yı 3-2 mağlup eden Bursa Büyükşehir Belediyespor turnuvayı üçüncü tamamladı.
Bu müsabakanın ardından ilk 2 gün oynadıkları maçları kaybetmeyen Arkas Spor ile Ziraat Bankkart şampiyonluk için mücadele etti.
İlk seti 25-15 kazanan Ziraat Bankkart karşısında daha sonraki setleri 25-16, 25-17 ve 25-21 kazanan Arkas Spor, organizasyonda namağlup birinciliğe ulaştı.
Karşılaşmanın ardından birinciliğe ulaşan Arkasspor'un kupası, TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş tarafından takım kaptanı Ulaş Kıyak'a verildi.
Diğer takımlara da kupaları TSYD İzmir Şubesi Asbaşkanı Gökhan Özyurtlu ve yönetim kurulu üyeleri Ali Gözeten ve Mutlu Yılmaz tarafından verildi.
 

Manisa’da İlk Satranç Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Başkan Kayserili: “Akhisar’a Değer Katan Projeler Hızla Devam Ediyor”

Enerjisa Üretim’den MCBÜ’ye Temiz Enerji Desteği

MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da İRAP Zirvesi: “Afet Olmadan Riski Azaltacağız”

Manisa’da Eylül Ayında 134 Operasyon: 63 Tutuklama

Kerem Karay’dan Uludağ Maratonu’nda Gümüş Madalya

Yunusemre Belediyesi’nden Tarihi Film Gösterimi: “Zafer Yollarında” Yeniden İzleyiciyle Buluştu

  • Çarşamba 24.8 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.2 ° / 9.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.