İzmir Fuarının Onur Konuğu Manisa, Gözdesi Alaşehir Olacak

0

BÖLGE 24.08.2016 14:34:59 1325 0
İzmir Fuarının Onur Konuğu Manisa, Gözdesi Alaşehir Olacak

Bu yıl kapılarını 85’inci kez açacak olan İzmir Enternasyonal Fuarının onur konuğu olan Manisa, 17 ilçesiyle 2 bin metrekarelik bir alanda tanıtım yapma fırsatı bulacak. Fuar alanındaki stantta Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürerken ilçe belediyeleri de Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek için tüm hazırlıklarını tamamladı.
MEDENİYETLERİN KESİŞTİĞİ ŞEHİR ALAŞEHİR
Gerek tarımı, gerek tarihi, gerekse jeotermal enerji kaynaklarıyla Manisa’nın hızla gelişen ve büyüyen ilçelerinden biri olan Alaşehir ilçesi de “Medeniyetlerin kesişiminde Philadelphia’dan ÂLÂ Şehir’e” sloganıyla İzmir Fuarında tanıtım atağı gerçekleştirecek. Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerinin ön plana çıkarılacağı stantta içlerinde Alaşehir’in ünlü maden suyu ve sultaniye üzümlerinin yer alacağı yaklaşık 5 bin kutu hediyenin standa gelen ziyaretçilere dağıtılacağını belirtti. İzmir Fuarının gerek Alaşehir gerekse Manisa için önemli bir tanıtım imkanı olacağına işaret eden Başkan Karaçoban fuarda Alaşehir’in hem tarihi hem de doğal güzelliklerinin ön plana çıkarılacağını ifade etti. (İHA)

Yuntdağlılar Örencik’te Buluştu

Mustafa Uçar’dan Sel Felaketi Açıklaması: “Tüm Hemşehrilerimizin Yanındayız”

Manisalı Güreşçilerden Türkiye Şampiyonası’nda Çifte Madalya

Başkan Şerefoğlu Projelerini Açıkladı

Prof. Dr. Akpınar: “Kadromuzu Barcelona Gibi Kurduk”

Manisa Derbisinde Gülen Taraf Nurlupınarspor

Gediz Taştı, Büyükşehir Mahsur Kalan 44 Vatandaşı Kurtardı

Ramazan Öncesi 22 Bin Sofraya Büyükşehir Dokunuşu

  • Pazartesi 10.8 ° / 2.2 ° Güneşli
  • Salı 8.9 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.