Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

İZİNSİZ FUTBOL TURNUVASINA ONAY YOK!

1

SPOR 24.10.2020 09:26:39 6569 0
İZİNSİZ FUTBOL TURNUVASINA ONAY YOK!

 
İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünce yayınlanan genelgede Ülkemizin bazı bölgelerinde TFF’nin onayı olmadan amatör futbol kulüplerinin turnuva düzenlememesi gerektiğini valiliklere yazı ile bildirdi.
 
 Pandemi sürecinde ülkemizde amatör futbol takımları, özel kurum ve kuruluşlar tarafından son günlerde ardı ardına turnuvalar düzenlenmeye başlamıştı.
Bu konu ile ilgili olarak yayınlanan genelgede şu açıklamalara yer verdi:
 
“İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğünce yayınlanan genelgede Ülkemizin bazı bölgelerinde TFF’nin onayı olmadan amatör futbol kulüpleri ile diğer özel kurum ve kuruluşların Özel Turnuvalar düzenlediği, bu nedenle İçişleri Bakanlığınca alınan tedbirlere aykırı olarak gerçekleştirilen söz konusu özel turnuvaların salgınla mücadelede olumsuz etkiler oluşturacağından, özel turnuva düzenleyenler hakkında yasal işlemler başlatılacağına dair yazı İl Valiliklerine bildirilmiştir.
 
Manisa Futbol İl temsilcisi Behçet Atlı ”Konu ile ilgili  yayınlanan  ve bizlere bildirilen genelgeyi yayınlayarak kulüpleri bilgilendirdik. Bundan sonra Pandemi sürecinde yapılacak turnuvalar ile ilgili olarak muhakkak mülki amirler ve TFF dan ilgili salgın önleme prosedürü dahilinde izin alındıktan sonra yapılabilecek. İnsan sağlığının her şeyden önemli olduğu bu dönemi inşallah en kısa sürede atlatmamız en büyük temennimiz. “dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Cuma 32.4 ° / 16.1 ° false
  • Cumartesi 32.9 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.