Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İYİ PARTİ’NİN ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET KARADAĞ

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayını açıkladı. İYİ Parti’nin Şehzadeler adayı Ahmet Karadağ oldu.

MANİSA- İLÇELER 18.10.2023 11:10:00 1812 0
İYİ PARTİ’NİN ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AHMET KARADAĞ

 

 

 

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayını açıkladı. İYİ Parti’nin Şehzadeler adayı Ahmet Karadağ oldu. 

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener TBMM’de gerçekleştirilen grup toplantısında Ahmet Karadağ’ın elini kaldırarak “Şehzadeler ehline emanet” dedi.

Millet İttifakı’nın 2019 yerel seçimlerinde kıl payı kaçırdığı Şehzadeler’de Manisa’nın sevilen siyasetçilerinden Ahmet Karadağ’ın adaylığı açıklandı. Ahmet Karadağ geçtiğimiz hafta aday adaylığını açıklamış ve açıklaması biranda mitinge dönüşmüştü. Partinin İl Başkan Danışmanlığı ve Şehzadeler İlçe Koordinatörlüğü görevinde bulunan Karadağ çeşitli spor kulüplerinde yöneticilik yapmasının yanı sıra Türkiye Kent Konseyleri Birliği Denetim Kurulu Başkanlığı görevine devam ediyor. Yerel Yönetimlerde Yüksek Lisans yapan Karadağ uzun yıllardır aile şirketinde yöneticilik yaparak ticaret hayatının içerisinde yer alıyor. Evli ve 2 çocuk babası olan Ahmet Karadağ’ın eşi akademisyen olarak Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde görev alıyor.

LİYAKAT VURGUSU DİKKAT ÇEKMİŞTİ
Aday adaylığı açıklamasında Şehzadeler’de yaşayan çiftçi, işçi ,emekli, memur, kadın, çocuk herkesin daha ferah bir şehirde yaşamayı hakkettiği vurgusu yapan Ahmet Karadağ liyakatin her şeyin başında tutulacağı bir yönetim sözü vermişti. “Nefes Alan Şehzadeler” sloganıyla Şehzadeler’i cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen Ahmet Karadağ, ayrıca tarımı destekleyecek projelerle çiftçinin yıl boyu kazanacağı bir şehir planladıklarını açıklamıştı.

SON 2 SEÇİM KIL PAYI
2019 yerel seçimlerinde Millet İttifakı Şehzadeler’de seçimi kıl payı kaybetmişti. 2014 seçimlerinde de benzer bir durum yaşanmış son seçimlerde Cumhur İttifak’nın adayı olan mevcut belediye başkanı Ömer Faruk Çelik çok az bir farkla kazanan taraf olmuştu. Manisa’nın sevilen siyasi yüzlerinden Ahmet Karadağ’ın İYİ Parti’nin Şehzadeler adayı olarak gösterilmesiyle bu defa işlerin daha sıkı tutulduğu yorumları yapılmaya başlandı. Ahmet Karadağ’ın ticaret hayatını yakından bilmesi, sivil toplum kuruluşlarında sorumluluk üstlenerek Türkiye’nin birçok yerinde aktif görevlerde bulunması, toplumun geniş kesimlerinde karşılığı bulunan bir siyasetçi olmasının İYİ Parti adına Şehzadeler’de büyük avantaj sağlayacağı değerlendiriliyor.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.