Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ PARTİ’NİN “Afet Komisyonu” önerisi kabul edildi

Yunusemre Belediye Meclisinin Mart Ayı olağan toplantısı gerçekleştirildi.

MANİSA-GENEL 8.03.2023 20:51:00 1158 0
İYİ PARTİ’NİN “Afet Komisyonu” önerisi kabul edildi

 

 

 

 

Mart ayı toplantısını yapan Yunusemre Belediye Meclisinde İYİ Parti Grubu Yunusemre İlçesinde yaşanabilecek deprem,sel,heyelan,yangın, savaş vb. afetler için önceden çalışmalar yapılarak,bu durumlara hazır hale gelinmesi adına“Afet Komisyonu”kurulması için önerge verdi.

İYİ Parti Grubu adına söz alan Avukat Ali Zafer İksir; “ 6 Şubatta yaşadığımız büyük deprem felaketlerinden sonra maalesef deprem gerçeği ile bir kez daha en ağır şekilde karşı karşıya kaldık. Malumunuz şehrimiz ve ilçemiz Yunusemre’de fay hatları üzerinde ve birinci derece deprem bölgesinde yer almakta. Bizler doğanın bizlere karşı sunduğu bu gerçekle inatlaşmamalı ve bunu her an yaşayabilecekmişiz gibi hazır olmalıyız. Bu yüzden İYİ Parti grubu olarak sadece deprem olarak değil diğer afetlere de hazır olmak adına meclisimize “Afet Komisyonu” kurulması için önergemizi sunuyoruz.” dedi.

Konuşmanın ardından meclisin oylamasına sunulan önerge CHP, İYİ Parti, AK Parti ve MHP gruplarının oylarıyla kabul edildi.

Önergenin kabulünden sonra konuşan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, komisyonun hemen kurularak bu ay içerisinde çalışmalara başlamasını, hatta önümüzdeki ay yapılacak olan yeni komisyon dağılımında afet komisyonun devamlı hale gelecek şekilde komisyonlara eklenmesi gerektiğini söyledi.

Afet Komisyonu şu isimlerden oluştu;

AK Parti Grubu, Gürkan Koyuncu, Mehmet Ersoy.

İYİ Parti Grubu Çetin Çavdarlı.

CHP Grubu Bülent Mersinli ve

MHP Grubu Mehmet Ersoy

 

 

 

 


 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.