Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

İYİ Parti’nin adayı Ahmet Karadağ’dan esnafa nefes aldıracak vaadler

Ahmet Karadağ beraberinde ki heyetle birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Birliği’ni (MESOB) ziyaret etti

MANİSA-SEÇİM 4.12.2023 17:01:00 1686 0
İYİ Parti’nin adayı Ahmet Karadağ’dan esnafa nefes aldıracak vaadler

 

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ ziyaretlerine devam ediyor. Vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinleyen, seçim çalışmalarında ki projelerine halkla beraber yön veren Ahmet Karadağ beraberinde ki heyetle birlikte Manisa Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Birliği’ni (MESOB) ziyaret etti.

MESOB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Geriter’in ağırladığı İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ yaptığı açıklamada, “Şehrimizin, deneyimli yöneticilerinden biri olan büyüğümüz Hasan Geriter’e kabullerinden ötürü teşekkür ederek başlamak isterim. Biz, Manisa’mıza kadim şehir ünvanını yakıştırıyoruz. Manisa’mızın bu kadim kültürü içerisinde ahilerimizin ve bugün, onların değerli miraslarını taşıyan esnaflarımızın katkısı çok büyük. Esnaf ve sanatkarlarımızın şehrimizin ekonomisine önemli katkıları var. Bugün, gerçek Manisa olarak gördüğümüz Şehzadeler ilçemizde bu kültür tüm canlılığı ile devam ediyor. Günümüzün ekonomik şartlarını düşündüğümüzde esnaflarımızın var olma savaşı içerisinde olduklarını da görüyorum. Şehzadelerimiz de vatandaşlarımızın rahatça dolaşacakları, arabalarını park edip ihtiyaçlarını giderecekleri alanlar bulamamaları nedeni ile bu ihtiyaçlar için alışveriş merkezlerine yöneldiklerini de görüyoruz. Manisa’mız gibi güçlü çarşı kültürü olan bir şehirde bu alışveriş merkezi zorlamasına karşı ayakta kalmaya çalışan esnaflarımız için de kolları sıvayacağız. Elbette ekonomik yapımızın bir parçası olan alışveriş merkezlerine karşı değiliz. Ancak esnaflarımızın rekabet edebilmeleri için Şehzadeler’imizi şehircilik anlamında da uygun hale getirmek gerektiğini söylüyoruz.” şeklinde konuştu.

“Esnaflarımızı canlandıracak adımlar atacağız”
Karadağ, açıklamasını şöyle sürdürdü, “Bugün yapmış olduğumuz ziyaret vesilesiyle kısaca söyleyelim. İnsanlarımızın rahatça yürüyebilecekleri, araçlarıyla gelerek o eski çarşı havasını koklayabilecekleri bir Şehzadeler için çalışıyoruz. Vatandaşlarımıza sunacağımız projelerimiz içerisinde önemli bir yer tutan Nefes Alan Şehzadeler söylemimizin temelinde esnaflarımızı da canlandıracak adımlar atacağımızın sözü var. Kısmet olursa göreve geldiğimiz günün ertesinde esnaflarımızla istişare edebilen aynı zamanda vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri için zorlaştıran değil kolaylaştıran bir belediye olacağımızın sözünü verebilirim. Bugün bizi misafir eden Kıymetli Başkanımız Hasan Geriter’e de kıymetli önerileri ve ev sahipliği için teşekkür ederim.” dedi.

MESOB Başkanı Hasan Geriter’de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Karadağ ve ekibine başarılar diledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.