Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ Partili Özcan’ı vatandaşlar bağrına bastı

İYİ İYİ Partili Özcan’ı vatandaşlar bağrına bastıa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 2024 yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kazandırırken, ziyaret ettiği ilçelerde sevgiyle karşılanıyor.

1.03.2024 16:19:00 1158 0
İYİ Partili Özcan’ı vatandaşlar bağrına bastı

 

 

İYİ İYİ Partili Özcan’ı vatandaşlar bağrına bastıa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 2024 yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kazandırırken, ziyaret ettiği ilçelerde sevgiyle karşılanıyor.

 

 Özcan, 1 Nisan’dan sonra Manisa’da samimiyetin kazanacağını vurguladı.

İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde sahadaki çalışmalarında vites arttırdı. İYİ Parti teşkilatının da tam desteğini alarak çalışmalarına devam eden Özcan, gittiği yerlerde vatandaşlarında yoğun sevgisi ve ilgisiyle karşılaşıyor. İYİ Partili Özcan, Demirci, Köprübaşı, Gördes, Selendi ve Kula ilçelerinde esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla kucaklaştı. İYİ Partili Özcan’a ziyareti sırasında İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir ve partililer eşlik etti.

“ŞEHRİMİZİ İYİLEŞTİRMEK İÇİN KOLLARIMI SIVADIM”
İYİ Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op. Dr. Gürhan Özcan, ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: 
“Biz 31 Mart günü Manisa’nın kaderini değiştirmek için bu yola çıktık. Ben doktorluk hayatım boyunca bir çok insana dokundum ve herkesten aldığım mevcut yönetime tepkilerin günden güne çığ gibi büyüdüğünü gördüm. Bu yüzden her sabah insan sağlığı için sıvadığım kollarımı, şimdi şehrimizi iyileştirmek için sıvadım. Bu yola çıktığımda şunu gördüm ki bu şehir belediye yönetimi tarafından çaresiz bırakılmış. Milletimizi bu çaresizliğe itenlerden hesap sormak için, kadim şehrimizi gerçek hizmetlere kavuşturmak için gece gündüz demeden çalışacağım. Gittiğimiz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızın dertleriyle dertleniyor, dertlerine derman olmak için herkesi 31 Mart günü sandık başına davet ediyor ve bizleri desteklemelerini istiyorum.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/C3-QePjoATM/?igsh=NGhpdDBweTNvY2g3


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.