Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’IN SEÇİM RAKETİNE ÇİRKİN SALDIRI

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’ın seçim raketine kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurgu videoların yer aldığı bir karekod yapıştırıldı.

MANİSA-SEÇİM 11.05.2023 14:37:00 1023 0
İYİ PARTİLİ ERYILMAZ’IN SEÇİM RAKETİNE ÇİRKİN SALDIRI

 

 

İYİ Partili Eryılmaz, “Ne yaparsanız yapın İYİleri yolundan döndüremeyeceksiniz. Barışçıl bir seçim ortamı için bu kişilerin yakalanıp yargı önüne çıkarılmalarını bekliyoruz” dedi.

14 Mayıs seçimlerinde son düzlüğe girilirken İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’ın Akhisar’daki seçim raketi sabote edildi.

Rakete, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kurgu videoların yer aldığı bir karekod yapıştırıldı.

“KAYBEDECEKLERİNİ BİLDİKLERİ İÇİN SALDIRIYORLAR”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Biz barışçıl bir seçim ortamı istediğimizi her fırsatta dile getirirken seçim raketlerimize yapılan bu saldırıyı büyük bir üzüntüyle karşılıyorum. Savaşa değil, seçime gidiyorum. Bu çirkin saldırıya halkımızın sandıkta en güzel şekilde cevap vereceğine olan inancım tamdır. Bizim itibarımızı ahlaksız siyaset anlayışınızla zedelemeye gücünüz yetmez. Kaybedeceklerini bildikleri için saldırıyorlar. 14 Mayıs’ta bu kirli siyasetten kurtulacağız. Sevgi, barış ve hoşgörü kazanacak. Bir oy Kemal’e, bir oy Meral’e desteklerinizi bekliyorum” dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.