İYİ PARTİLİ ERYILMAZ: STRATEJİK OY KULLANIN, İYİ PARTİ’YE VE KILIÇDAROĞLU’NA SAHİP ÇIKIN

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a yönelik iftiraların yer aldığı karalama gazetesi hazırlanarak şehrin belli yerlerine dağıtıldı.

MANİSA-SEÇİM 13.05.2023 12:38:00 1825 0
İYİ PARTİLİ ERYILMAZ: STRATEJİK OY KULLANIN, İYİ PARTİ’YE VE KILIÇDAROĞLU’NA SAHİP ÇIKIN


 

14 Mayıs seçimlerine son gün kala Manisa’da Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a yönelik iftiraların yer aldığı bir karalama gazetesi hazırlanarak şehrin belli yerlerine dağıtıldı.

 

 Gazeteye ilişkin suç duyurusunda bulunan İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “5 dönemdir milletvekili olup Manisa’ya bir çivi bile çakmayan kişinin iftiralarını sonlandırmak için stratejik oy kullanın, İYİ Parti’ye ve Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkın” dedi.

“Manisa’da Sözcü Gazetesi” ismiyle yayınlanan gazetede, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a yönelik yanıltıcı haberler ve iftiralar yer aldı.

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, gazeteye ilişkin suç duyurusunda bulundu.

“GARİBAN BELEDİYE PERSONELİNE DAĞITTIRDILAR”

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, “Manisamızın stratejik oy kullanma zamanı gelmiştir. Dün bir siyasi partinin il ve ilçe başkanlıkları, belediyemizin gariban personelini de kullanarak Manisamızda Sözcü Gazetesi’ni taklit edip sahte gazete dağıtımına girişmişlerdir. İYİ Partimize, Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’e, Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik iftiralarla dolu bu gazete, her dönem kendisi arkasında bir kişiyi milletvekili adayı gösteren ama 5 dönemdir Manisa’ya bir çivi dahi çakmayan sözde milletvekilinin, bu dönem de yeniden baraj altındaki oyları yukarı çıkarmak için bizlere attığı iftiralarla dolu bir gazetedir” dedi.

“MANİSA’YA ÇİVİ BİLE ÇAKMAYAN SÖZDE MİLLETVEKİLİNE OY VERMEYİN, İYİ PARTİ’YE SAHİP ÇIKIN”

İYİ Partili Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Şunu hepimiz biliyoruz ki sizin bir hayaliniz olabilir ama sizin bu hayalinizin sonunda bu arkadaşımız Manisa Milletvekili seçilmeyecektir. Şimdi stratejik oy kullanma ve bu iftiralara cevap verme zamanıdır. Manisa’mızın İYİ Parti’ye sahip çıkma zamanıdır. İYİ Parti’ye vereceğiniz her oy, bu kişinin mecliste olmasını engelleyecek ve İYİ Parti’nin daha fazla milletvekilleri çıkarmasına olanak sağlayacaktır. Manisa’mızı sayın Meral Akşener’e ve Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmaya çağırıyorum”

Şehzadeler’de Geçmişin Ramazan Ruhu Yeniden Canlandı!

Akpınar’da Nostaljik Dokunuş: Okul Koridorları Ramazan Sokağı Oldu

Başkan Çetin Akın: “Dayanışma Büyüdükçe Bir Şehir Güçlenir; Paylaştıkça Bereket Artar”

Manisalı Milli Badmintoncu Ravza Bodur’dan Avrupa’da Tarihi Başarı

Kula Belediyesi’nden Toplumsal Dayanışmaya Güçlü Destek

Başkan Balaban Esnaf Ziyaretlerini Aralıksız Sürdürüyor

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı Emlak Konut’u Geçti, 2’nciliğe Yükseldi

Yenişehirlioğlu: “Manisa’da Yatırım Seferberliği Devam Ediyor”

  • Çarşamba 9.1 ° / 3.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 8.3 ° / 1.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 7.6 ° / -0.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.