Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

İYİ PARTİLİ ERYILMAZ MCBÜ ÖĞRENCİLERİNİN SESİ OLDU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, final sınavlarının yüz yüze yapılmasına tepki göstererek İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a ulaştı.

MANİSA-SEÇİM 9.05.2023 15:44:00 956 0
İYİ PARTİLİ ERYILMAZ MCBÜ ÖĞRENCİLERİNİN SESİ OLDU

 

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencileri, final sınavlarının yüz yüze yapılmasına tepki göstererek İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz’a ulaştı.

 

 Eryılmaz, “Önce öğrencileri memleketlerine gönderdiler, şimdi de sınav için geri çağırıyorlar” diyerek duruma tepki gösterdi.

İYİ Parti Manisa Milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerinin sesi oldu.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden İYİ Partili Eryılmaz’a ulaşan öğrenciler, “Merhaba Hasan bey. Manisa Celal Bayar Üniversitesi final sınavlarını yüz yüze yaparak biz öğrencileri zor duruma sokmaktadır. Bizi kısa süre içerisinde gelmeye zorluyorlar. YÖK böyle dememişti lütfen sesimiz olun” yazılı paylaşımlar yaptı.

“BU KARARI ALANLARIN ŞEHİRLERARASI ULAŞIM ÜCRETLERİNDEN HABERLERİ VAR MI?”

İYİ Partili Eryılmaz, öğrencilerin çağrısına karşılık vererek bir açıklama yaptı. Eryılmaz, “Üniversite öğrencilerimizi önce apar topar şehirlerine yolladılar, şimdi de final sınavları için geri çağırıyorlar. Öğrencilerimiz memleketlerinden buraya nasıl gelecek? Bu kararı alanların şehirlerarası ulaşım ücretlerinden haberi var mı? Manisa Celal Bayar Üniversitesi öğrencilerimizin yanındayız, bu karardan bir an önce dönülmelidir” ifadelerini kullandı.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.