Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

İYİ PARTİLİ BAŞKAN ADAYI TUFAN AKAN, "87 MAHALLEYİ RAHATLATACAK VİZYON PROJELERİMİZ HAZIR"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Yunusemre'nin 87 mahallesi için de projelerinin hazır olduğunu söyledi.

MANİSA- İLÇELER 6.12.2023 13:41:00 1348 0
İYİ PARTİLİ BAŞKAN ADAYI TUFAN AKAN,

 

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, Yunusemre'nin 87 mahallesi için de projelerinin hazır olduğunu söyledi. Tufan Akan, "Kenti rahatlatarak marka bir şehir yaratmak için geliyoruz" dedi.

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken, İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkanı Tufan Akan ilçeyi kapı kapı gezerek vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

İYİ Partili Belediye Başkan Akan, tespit ettiği sorunların çözümlerine çalışarak ilçedeki 87 mahalle için proje hazırladı.

Tufan Akan, mahalle bazlı projeleri tek tek açıklamaya başlayacağını duyurdu.

"YUNUSEMRE'NİN KADERİNİ HEP BİRLİKTE DEĞİŞTİRELİM"

İYİ Parti Yunusemre Belediye Başkan adayı Tufan Akan, "Partimizin Yunusemre Belediye Başkan adayı olarak ilan edilmemizine hemen ardından dur durak bilmeden mahallelere indik. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek yaşadıkları bölgedeki sorunları tek tek dinledik. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı'ndaki 5 yıllık görev sürem boyunca ilçemizin 87 mahallesinde yaşanan aksaklıkları tespit etmiştik. Şimdi projelerimizi açıklama zamanı. 87 mahallemizde bölgesel bazlı projelerimiz hazır. Yunusemre'yi rahatlatarak her anlamda bir marka şehir yaratmakta kararlıyız. Gelin, Yunusemre'nin kaderini hep birlikte değiştirelim"


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.