Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

İYİ PARTİLİ BAŞKAN ADAYI KARADAĞ’DAN SANAYİCİLERE ZİYARET

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ beraberindeki heyetle birlikte Muradiye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti

MANİSA-SEÇİM 7.12.2023 15:09:00 1151 0
İYİ PARTİLİ BAŞKAN ADAYI KARADAĞ’DAN SANAYİCİLERE ZİYARET



İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ beraberindeki heyetle birlikte Muradiye Organize Sanayi Bölgesini ziyaret etti. 


2024 yılında gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde ziyaretlerine devam eden İYİ Parti’nin Şehzadeler Adayı Karadağ ve heyetini Muradiye Organize Sanayi Bölge Başkanı Osman Kıvırcık misafir etti. Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nin kısa zaman içerisinde Manisa ekonomisine katmış olduğu değerden ötürü Osman Kıvırcık’a teşekkür eden Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ “Manisa’mız ülkemizin en canlı ekonomik bölgelerinden biri konumunda bulunuyor. Kısa zaman içerisinde başarılı işler yaparak kendini gösteren Muradiye Organize Sanayi Bölgesi, şehrimize değer katan bir duruma geldi. Gelişimini sürdüren sanayi bölgemizin ilerleyen yıllarda çok daha farklı bir konuma yerleşeceğini düşünüyorum. Sanayimizin temelinin atılması için ilk kazmanın vurulmasından bu yana başta başkanımız Osman Kıvırcık olmak üzere emeği geçenleri tebrik ederim. 
Sanayi bölgesinde çalışan işçi kardeşlerimizin birçoğuna Şehzadeler’imizde ev sahipliği yapıyoruz. 
Şehzadeli hemşerilerimizin birçoğu çalışmak için her gün yollara düşerek sanayi bölgemize geliyor. Vatandaşlarımız eğer 2024 Mart ayında bizlere emanet görevini layık görürler ve Şehzadeler Belediye Başkanlığı’na gelirsek şimdiden seçilmiş gibi gün gün yapacak olduğumuz çalışmalarımızı planlıyoruz. İşçi kardeşlerim yorgunluklarını atabilmek için tatil günlerinde aileleriyle birlikte güzel zaman geçirmek istiyor. Biz onları İzmir’in arka bahçesi Manisa söyleminden, kaldırım kenarlarında piknik yapmaktan kurtaracak projeler üzerinde çalışıyoruz. Şehzadelerimizi yani Manisa’nın gerçek merkezini nasıl arka bahçe olmaktan kurtarırız, nasıl has bahçe yaparız tek derdimiz bu. İşçi kardeşlerimin yaşam alanları   Şehzadeler, çalıştıkları alan ise sanayi bölgesinde. Her iki bölge arasında konforlu bir yaşam sürmelerinin çabası içindeyiz.
Bu sebeple başkanımız Osman Kıvırcık ile istişare etme imkanı bulmuş olduk. Kendilerine nazik misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür ediyorum.” dedi.

Muradiye Organize Sanayi Bölge Başkanı Osman Kıvırcık ise ziyaret dolayısıyla memnuniyetini dile getirerek İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’a başarılar diledi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.