Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

İYİ PARTİLİ AKAN: YUNUSEMRE’DE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 14 Mayıs seçimlerine 1 ay kala gibi kısa bir süre kala ilçedeki seçim beklentilerini açıkladı.

MANİSA- İLÇELER 12.04.2023 14:05:00 1354 0
İYİ PARTİLİ AKAN: YUNUSEMRE’DE SANDIKLARI PATLATACAĞIZ

 

 

 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, 14 Mayıs seçimlerine 1 ay kala gibi kısa bir süre kala ilçedeki seçim beklentilerini açıkladı. Başkan Akan, “2018 seçimlerinde geride kaldığımız bölgelerde oylarımızı arttırdık, Yunusemre’de İYİ Parti’yi 1. parti yapmak için çalışacak ve sandıkları patlatacağız” dedi.

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerine sayılı bir süre kala İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’dan önemli açıklamalar geldi.

İYİ Parti’yi Yunusemre’de 1. parti yapmak için çalıştıklarını söyleyen Başkan Akan, bir kez daha sandık güvenliğinin en üst noktada olduğunun altını çizdi.

“MAKUL BİR SİYASET İÇİN İYİ PARTİ”

İYİ Partili Akan, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Yunusemre ilçemizde hiçbir vatandaşımızı yalnız hissettirmedik. İlçe sınırlarımız içerisinde bulunan tüm mahallemize giderek çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. 2018 seçimlerinde Barbaros, Yeni Mahalle ve Yuntdağı bölgemizdeki mahallelerde İYİ Partimizin oyu gerideydi. Bu mahallelerimizde varlığımızı hissettirdik, dertlerini kamuoyuna duyurduk, çözüm için çalıştık. Bu bölgelerde İYİ Partimizin oylarının yükseldiğini biliyoruz. 14 Mayıs günü vatandaşlarımızın sandığa yoğun bir şekilede katılım göstereceğini ve makul bir siyaset için Cumhurbaşkanlığı’nda sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, parlamentoda ise İYİ Parti’yi tercih edeceklerini düşünüyorum, halkımızdan destek istiyorum” dedi.

“PARTİMİZİ BİRİNCİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Yunusemre ilçemizde vatandaşlarımızın sandıkları İYİ Parti oylarıyla patlatacağını düşünüyorum. Biz Yunusemre’de İYİ Parti’yi birinci parti yapmak ve milletvekili sayımızı en yüksek temsiliyete taşımak için dur durak bilmeden sahada olmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs günü her şey çok güzel olacak, hem Türkiye’ye hem de Manisamıza güneş doğacak”


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.