Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ PARTİLİ AKAN: BİNALARA HIZLI TEST BİR AN ÖNCE ÜCRETSİZ OLARAK BAŞLATILMALI

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, deprem bölgesi olan Manisa için bir kez daha tüm yetkililere uyarı yaptı.

MANİSA-GENEL 3.03.2023 00:00:00 829 0
İYİ PARTİLİ AKAN: BİNALARA HIZLI TEST BİR AN ÖNCE ÜCRETSİZ OLARAK BAŞLATILMALI

 

 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, deprem bölgesi olan Manisa için bir kez daha tüm yetkililere uyarı yaptı. Başkan Akan, “Yarın çok geç olmadan, Manisa’nın tüm kurumları elini taşın altına koymalı ve şehrimizin genelindeki tüm binalara hızlı test sürecini ücretsiz olarak başlatmalıyız” dedi.

Türkiye’nin yaşadığı büyük deprem felaketinin ardından, depreme karşı risk grubunda olan illerde yapı stoku inceleme çalışmaları hızlandı.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, belediyeler ve tüm yetkili kurumlara “ücretsiz deprem dayanıklılık testi” çağrısını yineledi.

“KONUŞMAMIZ GEREKEN EN BÜYÜK OLAY DEPREM VE YAPI STOKU”

İYİ Partili Akan açıklamasında, “Yöneticilerin bilim insanlarının söylediklerine kulak asmamasının bedelini 6 Şubat depreminin ardından izi asla silinmeyecek, çok büyük bir acıyla öğrendik. Jeologlar yıllardır ekranlara çıkarak Türkiye’nin bir deprem ülkesi olduğunu ve yapı stoklarımızı depreme dayanıklı hale getirmemiz gerektiğini anlatıyor. 2023 yılında resmi rakamlara göre 50 bine yakın vatandaşımız, tonlarca betonun altında hayatını kaybediyor. Korkunç bir tablonun içerisindeyiz. Bu günden itibaren Türkiye’nin konuşması gereken en büyük olay deprem ve yapı stokudur” dedi.

“MANİSA’DA BİR AN ÖNCE HIZLI TEST BAŞLAMALI”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Daha önce yaptığım açıklamamdaki çağrımı bir kez daha yineliyorum. Başta Manisa Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehirclik İl Müdürlüğü, yeterli ekip ve ekipmanı varsa İlçe Belediyeleri, İnşaat Mühendisleri Odası, ne kadar yetkili kurum varsa, deprem bölgesi olan Manisa’nın tamamının yapı stokunu depreme dayanıklı olup olmadığı konusunda kontrol etmeli. Maddi sorunlar ortaya çıkarsa gerekirse Manisa Organize Sanayi Bölgesi, Muradiye Organize Sanayi Bölgesi gibi büyük kurumlarımız elini taşın altına koymalı. Kendi canımızı ve sevdiklerimizin canını depremde kaybetmemek için bugünden itibaren çalışmalara başlanmalı ve maddi çıkarlar gözetilmeden ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Manisa’da yapı stoku değerlendirmeleri için hızlı test seferberliğini bir an önce başlatın”

Bir 1 kişi ve şunu diyen bir yazı 'İYİ İYİm İYİ İr İYİ İYİ PARTI İYİ mus PARTI İYİ İYİ İY PART' görseli olabilir


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.