Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

İYİ PARTİLİ AKAN ATATÜRK MAHALLESİ’NDEYDİ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Atatürk Mahallesi’ne giderek vatandaşların elektrik ve doğalgaz hattı yapımı nedeniyle mağduriyet yaşadığı sokakları inceledi.

MANİSA- İLÇELER 14.08.2023 16:57:00 1305 0
İYİ PARTİLİ AKAN ATATÜRK MAHALLESİ’NDEYDİ

 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Atatürk Mahallesi’ne giderek vatandaşların elektrik ve doğalgaz hattı yapımı nedeniyle mağduriyet yaşadığı sokakları inceledi. Başkan Akan, “Vatandaşlar toz toprak içindeki yollar nedeniyle evlerinin camlarını bile açamıyor. Kahraman şehidimiz Hüsnü Keşan’ın adının verildiği sokak bile bakımsız, toz toprak halde” dedi.

Yunusemre’yi mahalle mahalle gezerek sorunları yerinde inceleyen ve vatandaşların taleplerini dinleyen İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Atatürk Mahallesi’ndeydi.

Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Akan, elektrik ve doğalgaz hattı yapımı sırasında kırılan ancak onarılmayan parke taşlarını ve toz toprak içindeki sokakları inceledi.

“YUNUSEMRE’DE HER MAHALLEYE BİR DOKUN BİN AH İŞİT”

İYİ Partili Akan, “Yunusemre ilçemizin her bir mahallesinde bir dokunup bin ah işitiyoruz. Atatürk Mahallemizde uzun zamandır devam eden elektrik ve doğalgaz hatları nedeniyle kaldırımdaki parke taşları kırıldı. Vatandaşlar toz toprak içinde yaşıyor, evlerinin pencerelerini bile açamıyor. Atatürk Mahallesi sakinleri artık nefes almakta zorlandıklarından şikayet ediyorlar. Sokakların bordür ve karoları kırık vaziyette. Önümüz sonbahar, rüzgar ve yağmurla birlikte bu sokaklar yürünemez bir hal alacak. Kahraman şehidimiz Hüsnü Keşan’ın adının verildiği sokak bile bakımsız, toz toprak halde” dedi.

“YUNUSEMRELİ VATANDAŞLARIMIZ SAHİPSİZ DEĞİL, BİZ VARIZ”

İYİ Partili Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “Vatandaşlarımız yetkilileri aradıklarını ancak kendilerini oyaladıklarını ve hiçbir çözüm üretilmediğini söyledi. 2023 yılında Yunusemre ilçemize böyle bir görüntü yakışmıyor. Bu sürecin takipçisi olacağız. Bu yollar yapılana kadar halkımızın tüm taleplerini kamuoyu ile paylaşmaya devam edeceğiz. Yunusemreli yalnız ya da sahipsiz değil, biz varız, İYİler var”


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.