Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ PARTİ’DE HEDEF YEREL SEÇİMLER

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve 17 ilçe başkanın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından yerel seçimler hakkında konuştu.

MANİSA-GENEL 14.07.2023 16:42:00 1143 0
İYİ PARTİ’DE HEDEF YEREL SEÇİMLER

 

 

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve 17 ilçe başkanın katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ardından yerel seçimler hakkında konuştu.

 Henüz 5 yaşında genç bir parti olduklarını belirten Başkan İksir bu süreçte iki genel, bir yerel seçim atlattıklarını söyledi. Yerel seçimlere değinen Başkan İksir “ İYİ Parti olarak kendi doğru ve hedeflerimizle yerel seçimlere hazırlanmaya devam ediyoruz. Hedefimiz Büyükşehir Belediyesi ve 17  ilçe belediyemizi kazanmak” dedi. 
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, İYİ Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat ve 17 İlçe Başkanının katıldığı toplantı sonrası yerel seçim startını verdi.


“ŞEHRİMİZE HİZMET İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Aktif ve son derece yoğun bir seçim dönemini geride bıraktıklarını söyleyen Başkan İksir, “Geçtiğimiz genel ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı ve 17 ilçe teşkilatı olarak gece gündüz demeden sahada çalışmalarımızı yaptık. Alınan sonuçlar doğrultusunda Manisamızdan Şenol hanımı vekil olarak Ankara’ya şehrimizi temsil için gönderdik. Bizlere oy atan seçmenlerimize, gece gündüz çalışan teşkilatlarımıza teşekkür ederim. Şehrimize hizmet etmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


“HEDEF BÜYÜKŞEHİR VE 17 İLÇE BELEDİYESİ” 


Doğrusuyla yanlışıyla genel seçimi geride bıraktıklarını söyleyen Başkan İksir , artık hedeflerinin yerel seçimler olduğunu, kendi doğruları ve hedefleri ile yerel seçimlerde başarılı olacaklarını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti “ Yerel seçimler İYİ Parti için çok önemli bir hal almıştır. Kendi doğru ve hedeflerimizle yerel seçimlerde belediyeleri kazanmak istiyoruz. Hizmet alanında kimseyi ayırt etmeden İYİ belediyeciliği vatandaşlarımızla tanıştırmak istiyoruz. Geçtiğimiz yerel seçimlerde kıl payı kaçırdığımız Yunusemre, Şehzadeler ve Köprübaşı belediyeleri başta olmak üzere 17 ilçe belediyesini kazanmak istiyoruz. Mevcut Büyükşehir ve İlçe belediyelerinin kötü durumu ortada iken, hemşehrilerimizin İYİ Parti’ye destek vereceklerine inancımız tamdır” dedi. 


“ROTAMIZ NET, PUSULAMIZ MİLLET OLACAK” 


Başkan İksir sözlerini şu şekilde sonlandırdı; “Seçim sonrası kendi şapkamızı önümüze koyarak hem genel merkez hem il başkanlığı bazında değerlendirmelerimizi yaptık. Yenilenen kadrolarımızla vatandaşımıza direkt temas ederek sahaya iniyoruz. Yerel seçimlere tek başımıza girecek güce ve yapılanmaya sahibiz, tabiki de işbirliği gündeme gelirse bunlar dikkate alınır ve konuşulur. Bizim artık siyasi rotamızı sadece milletimiz belirleyecek. Milletimiz nerede durmamızı söylerse bizde İYİ Parti olarak orada olacağız. Rotamız net, pusulamız millettir”


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: PARTİ’ HEDEF YEREL SEÇİMLER
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.