Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

İYİ PARTİ ŞEHZADELER'DEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

İyi Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı harekete geçti. Spil dağı mevkii ormanlık alanda, yapılan çevre temizliğine İyi parti Şehzadeler İlçe başkanı Ahmet Çelik ve Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

MANİSA- İLÇELER 29.07.2023 14:45:00 610 0
İYİ PARTİ  ŞEHZADELER

Ülkemizde gerçekleşen orman yangınlarına dikkat çekmek için İyi Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı harekete geçti. Spil dağı mevkii ormanlık alanda,  yapılan çevre temizliğine İyi parti Şehzadeler İlçe başkanı Ahmet Çelik  ve Yönetim kurulu üyeleri  ile birlikte katıldı.

“DAHA YEŞİL ŞEHZADELER”
Yaklaşık 100 metrekarelik bir alanda yapılan temizlikte 11 çuvala yakın cam şişe ve plastik atıklar toplandı.

Çevre bilincini arttırmayı hedeflediklerini dile getiren Çelik , “Ülkemizin dört bir yanından gelen yangın haberleri ile içimiz yanıyor. Geçtiğmiz yıl  Manavgat, Marmaris, Bodrum ve daha niceleri. Acılarını paylaşıyoruz,daha birkaç gün önce Saruhanlı’da yaşanan orman yangını  bizleri derinden üzmüştür, elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Yönetim kurulundaki  arkadaşlarımızla bir araya gelerek orman yangınlarına karşı orman temizliği yapıyoruz. Çevre bilincimizi arttırmak amacıyla bu temizliğimizi  gerçekleştiriyoruz . Daha güzel, daha yeşil, daha yaşanabilir bir Şehzadeler için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
YURTTAŞLARA UYARI
Orman yangınları konusunda uyarılarda bulunan ÇELİK, “Orman yangını için potansiyeli oldukça yüksek bir dönemdeyiz. Bu sebeplerden ötürü vatandaşlarımızın orman yangınlarına karşı dikkatli ve duyarlı olmaları, orman varlıklarımızın korunması için çok önemli. Ormanlarımızı korumak için vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Doğaya atılan her bir çöp hem orman yangınını, hem çevre kirliliği hem insan hem de hayvan sağlığına zarar vermekte. Halkımızı doğayı, ormanı ve yeşili korumaya, duyarlı olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

İyi Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Çelik , vatandaşların ormanlık alanda duman veya ateş görmeleri durumunda 112 Acil Çağrı Merkezi ve 177 Yangın İhbar Hattı’na zaman kaybetmeden haber vermelerini istedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.