Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

İYİ PARTİ ŞEHZADELER İLK TOPLANTISINI YAPTI

İyi parti şehzadeler ilçe yönetimi toplantısını yeni yerinde ilk kez yaptı. Toplantıyı şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik , ilçe başkanı yardımcısı. Avni Özdemir ilçe sekreteri Mustafa Turan'ın yönetiminde saat 20:00 de başladı.

MANİSA- İLÇELER 22.03.2023 21:04:00 1072 0
İYİ PARTİ ŞEHZADELER İLK TOPLANTISINI YAPTI

 

 

 

 

Açılış konuşmasında İlçe başkanı Ahmet Çelik İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener ithafen ''sözün sözümüzdür diyerek cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğludur "dedi .

Toplantının ana gündem maddelerini açıklayan şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik ,1.anafar mh Avni Gemicioğlu caddesindeki yeni parti merkezinin hayırlı olmasını diledi. İyi parti şehzadeler ilçe teşkilatının açılışı ile ilgili ayrıca bir toplantı yapılacağı belirtildi .

Toplantının gündeminin en önemli maddesi yoğun seçim dönemi ile ilgili İyi parti teşkilatının hızlı bir şekilde çalışmaya devam edeceği ile ilgiliydi.

İyi Parti Manisa Milletvekili aday adaylığı için toplamda 50 kisiye yakın başvuru olduğunu belirterek seçim dönemi boyunca vekil aday adaylarıyla bilgi alış verişlerinin devam edeceğini belirtti.

iyi parti ilçe teşkilatı yönetimi Milletvekili aday adaylarının başvurularını yaptıktan sonra il ve ilçe teşkilatlarına ziyaretlerinin devam edeceğine değinildi.

Türkiye genelinde 41 ilde iyi parti olarak tek başımıza Milletvekili çıkarılacağı,

Manisa genelinde ise kendi listelerinde bulunan milletvekilleri ile sahada olacaklarını belirterek ortak aday çıkarılmayacağı iletildi.

İyi parti genel başkanı Meral Akşener in talimatı ile Manisa iyi parti İl başkanlığı ve 17 ilçe başkanı , il başkanlığına başvuru yapan tüm vekil aday adaylarımızın destekleyeceği sözünüzü verdik .Bu nedenle her daim vekil adaylarımızın yanındayız mesajı da verildi.

Seçim döneminin İyi parti açısından sağlıklı işlemesi açısından Afiş ,ilan ve buna benzer seçim araçlarının kullanımı ile ilgili Manisa'daki mülki makamlara gerekli müracaatların yapıldığı ifade edildi .

Seçimlerde sorumluluk alacak tüm teşkilat çalışanlarının gerekli eğitimlerinin planlamasının yapıldığı ve önümüzdeki günlerde tarihlerin paylaşılacağı bilgisi verildi .

Saha çalışmaları için hem sabit hem de mobil ekiplerin listesinin hazır edildiği ve çalışılacak olan her mahalle için bilgi verileceği de iletildi .

Deprem gündemi nedeni ile seçim çalışmalarının organizasyonlarında ses sistemi içeren hiçbir argümanın yer almayacağı hatırlatıldı.

22 .03 .2023 tarihinde yapılacak mahalle başkanları toplantısında mahalle başkanlarına üye listeleri iletileceği saha çalışmaları sırasında izlenecek yolların anlatılacağı iletildi .

Şehzadeler iyi parti İlçe başkanı Ahmet Çelik Kadın Politalari grubunun önemine değinerek yeni üye kazanımı ile ilgili Kadın politikaları başkanı Jale Hayta'ya teşekkür etti .

Önümüzdeki aylarda iyi parti teşkilatında üye patlaması yaşanacağını belirten Ahmet Çelik teşkilatın için olumlu olacağını belirtirken üye artışlarının parti için memnuniyet verici olacağını ifade etti

Ramazan etkinlikleride toplantının en etkin maddelerinden biri oldu .

İlk etkinliğin cumartesi günü Milletvekili aday adayı olan Hasan Eryılmaz ın Manisa İl ve 17 ilçe teşkilatına vereceği iftar yemeği olacağı belirtildi .

Ramazan ayının bir diğer etkinliğide tarihe karar verildiğinde basın mensupları ile birlikte iftar yemeği olacağı iletildi .

İyi Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik ''Tüm ülkemize ve Manisaya hayırlı bir Ramazan Ayı diliyorum '' diyerek Toplantıyı bitirdi.

 


 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: PARTİ ŞEHZADELER TOPLANTISINI YAPTI
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.