Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

İYİ Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik’den Basın Bayramı Mesajı

İYİ Parti Manisa İlçe Başkanı Ahmet Çelik ,Türk basınında sansürün kaldırılmasının 115'inci yıl dönümü olan 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı

MANİSA-GENEL 23.07.2023 15:50:00 1206 0
İYİ Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik’den Basın Bayramı Mesajı

 

İYİ Parti Manisa İlçe  Başkanı Ahmet Çelik ,Türk basınında sansürün kaldırılmasının 115'inci yıl dönümü olan 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelen basın sektörü, milli değerlere saygılı, kişi hak ve özgürlüklerini temel alan bir anlayışla görevini yerine getirmesi, demokrasimizin de en büyük güvencesidir.  

Özgür basının güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsuru olduğunu belirten Başkan Çelik , Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifade ettiği gibi ‘Basın, milletin müşterek sesidir. Basın,  milletin doğru ve tarafsız haber almasının asli unsurudur. Kalemini demokrasi, insan hakları, barış, adalet ve milletinin çıkarları için kullanan, milletimizin doğru haber alma ve bilgi edinme ihtiyacını karşılayan, fedakârca çalışan, her türlü alanda bizlerin yanında olan başta Manisamızın değerli basın mensupları olmak üzere tüm basın emekçilerinin 24 Temmuz Basın Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.