Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’dan kırsal turizm seferberliği

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, “Rota Şehzadeler” projesini açıkladı.

8.02.2024 17:08:00 1087 0
İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ’dan kırsal turizm seferberliği

 

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, “Rota Şehzadeler” projesini açıkladı. Başkan Adayı Karadağ, Şirinköy Mahallesi’nden başlayarak Karaoğlanlı Mahallesi’ne kadar oluşturulacak olan rotada kırsal turizm seferberliği başlatacaklarını duyurdu.

İYİ Parti Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, seçim bölgesindeki çalışmasını aralıksız şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda projelerini bir bir açıklayan Başkan Adayı Karadağ, kırsal turizm seferberliği başlatacaklarını belirterek “Rota Şehzadeler” projesinin detaylarını paylaştı.

VATANDAŞLAR FESTİVALLE BULUŞTURULACAK
Başkan Adayı Karadağ şunları söyledi: “Biz bu şehrin çocuklarıyız ve şehrin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Artık Şehzadeler’de turizim ve sosyal yaşam alanı problemine son. Şirinköy’den başlayarak Karaoğlanlı’da sonlandıracağımız rotamızda şehrin stresinden kurtularak nefes alacaksınız. Şehir içinden ve şehir dışından gelen misafirlerimiz geleneksel hale gelecek olan festivallerimizde buluşacak. Şirinköy mahallemizden başlayacak rotamız sırasıyla Sancaklı Çeşmebaşı, Sancaklı Kayadibi, Sancaklı Uzunçınar, Sancaklı Bozköy, Sancaklı İğdecik ve Karaoğlanlı mahallelerimizde programlanarak kırsal turizm seferberliği başlatacağız. Şehir içinden ve şehir dışından gelen misafirlerimiz geleneksel hale gelecek olan festivallerimizde buluşacak. Haftasonları ailecek gidip huzurla vakit geçirebileceğiniz bir yer aramayacaksınız. Şehzadeler ilçemizin doğal güzellikleri turizme açılacak, bölgemizi ve kültürümüzü dünyaya tanıtacağız. Şehzadeler 12 ay kazanacak.” İfadelerini kullandı.

İŞTE PROJENİN DETAYLARI
“Kırsal turizm projemizde; Yöresel lezzet ve kültür festivalleriyle şehrimizde turizmi duyurarak, vatandaşlarımıza gelir kapısı açacağız. Hazırlayacağımız botanik ve lale bahçelerimizle fotoğraf turizmini geliştireceğiz. Çeşitli mesire alanlarıyla güvenli sosyal alanları arttıracağız. Karaoğlanlı mahallemizde oluşturacağımız tarım müzemizle tarihimizi tanıtacağız. Belediyemiz destekli Doğa sporları okuluyla hemşehrilerimiz için dağcılık, oryantiring veya benzeri yürüyüş sporları, bisiklet ve atv kulüpleri gibi hobi alanları oluşturacak ayrıca oluşturacağımız takımlar ve eğitimlerle bu alanlarda şehrimizi uluslararası arenalarda temsil edeceğiz. Vatandaşlarımız Kayadibi mevkiinde yapacağımız sosyal tesislerimizde bulunacak olan teras restaurantımızda ailenizle birlikte dilediğiniz gibi vakit geçirecek, maddi kaygılar hissetmeden sosyalleşebilecekler. Doğaya uygun olarak planlanmış Sülüklü Göl ve Kayadibi mevkiinde kamp, karavan alanları bulunan sosyal tesislerimizle bölgemizi konaklayama açacağız. Şehzadeler’imizi tanımaya gelen turistlerimizi en güzel şekilde misafir edeceğiz.“


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.