İYİ PARTİ MANİSA YARDIM EKİBİ OLUŞTURDU

İYİ Parti Manisa İl ve İlçe Başkanlıkları, Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki deprem için yardım kampanyası başlattı.

MANİSA-GENEL 6.02.2023 17:31:00 1260 0
İYİ PARTİ MANİSA YARDIM EKİBİ OLUŞTURDU

 

 

 

Sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, depremzedeler için hazırlanan yardımların İYİ Parti Manisa İl ve İlçe Başkanlıklarında toplandığını ve AFAD’a ulaştırılacağını söyledi.

KABUL EDİLEN YARDIM MALZEMELERİ

Bere, battaniye, bot, kazak, kaban, tüp, tüplü ısıtıcı, çadır, çocuk bezi, çocuk maması, yatak, kadın hijyen seti, temizlik malzemeleri, powerbank ve gıda kolisi yardım olarak kabul ediliyor.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve Türk milletine başsağlığı diledi. Başkan Akan, “Yaralarımızı sarmak için tüm Manisalıların desteğini bekliyoruz” dedi.

Emeklilerden Zam Tepkisi: “Kaynak Var, Zam Yok!”

Dutlulu: Manisa’nın Ekonomik Gücünü Ortak Akılla Büyüteceğiz

Akhisar'da Galatasaray'ın 25. Şampiyonluk Coşkusu!

Site ve binalarda oturanlar ceza yolda

Bağımlılıkla Mücadele Komisyon Toplantısı

Vali Özkan: Bağımlılıkla Mücadele Geleceğimiz İçin En Öncelikli Konudur

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Yeni Adımlar: İl Hayvan Koruma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Manisa’da Sahipsiz Hayvanlar İçin Kararlı Adımlar

Anahtar Kelimeler: PARTİ MANİSA YARDIM EKİBİ OLUŞTURDU
  • Cuma 37 ° / 16 ° Güneşli
  • Cumartesi 39.1 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Pazar 40.5 ° / 19.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.