Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

İyi Parti Manisa Saflarını güçlendiriyor

Seçim startının çoğu parti için verildiği bu dönemde , Doğukan Adanır yeniden İyi Parti saflarına katılma kararı aldı.

7.08.2023 18:19:00 931 0
İyi Parti Manisa Saflarını güçlendiriyor

 

 

2019 yerel seçimlerinde  İyi Parti Şehzadeler meclis üyesi listesinde olan Doğukan Adanır kendisine ait sıra geldiğinde CHP saflarından  meclise girmişti.

Doğukan Adanır daha önce de Şehzadeler gençlik kolları kurucusu ve başkanıydı. Seçim startının çoğu parti için verildiği bu dönemde , Doğukan Adanır yeniden İyi Parti saflarına katılma kararı aldı.

 

Karar , İyi Parti Manisa İl Başkanlığında , İyi Parti İl Başkanı Ali Zafer İksir , Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ‘ , İyi Parti İl Teşkilat Başkanı Mustafa Yılmaz , İyi Parti Şehzadeler Grup başkan vekili Şenol Özkaya ve Şehzadeler Teşkilatı meclis üyelerinin de  katıldığı programla yeniden İyi Parti rozeti takarak açıklandı . İyi Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir yeniden İyi Parti saflarına katılan Doğukan Adanır’a hayırlı olsun dileklerini ileterek İyi Parti Manisa olarak daha da güçlendiklerini iletti. Doğukan Adanır’ın yeniden İyi Parti saflarına katılmasını değerlendiren Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik ise ‘’ aynı yolda yürüyeceğimize inandığımız , kararlı arkadaşlarımıza kapımız her zaman açık olacaktır ‘’ şeklinde dile getirdi. Çelik açıklamasında , ‘’Doğukan partimizin daha önce değişik kademelerinde görev alan kardeşimizdir. Ailemize geri döndüğü için memnunuz. Yerel seçimler öncesinde Şehzadeler ilçemizin sorunlarını mecliste daha güçlü bir şekilde savunacağına kuşkumuz yoktur’’ dedi.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.