Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

İYİ PARTİ MANİSA İYİ PARTİ’NİN KURULUŞUNUN 6. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

İYİ Parti Manisa İl ve İlçe Başkanlıkları tarafından, İYİ Parti’nin kuruluşunun 6. yıl dönümü dolayısıyla Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk bırakıldı.

MANİSA-GENEL 25.10.2023 14:13:00 1338 0
İYİ PARTİ MANİSA İYİ PARTİ’NİN KURULUŞUNUN 6. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

 


İYİ Parti Manisa İl ve İlçe Başkanlıkları tarafından, İYİ Parti’nin kuruluşunun 6. yıl dönümü dolayısıyla Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk bırakıldı.


İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir, “İYİ Partimize gönül vermiş vatansever tüm iyilere selamlar olsun. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yanında, inandığımız değerlerle, memleket için yol yürümeye devam edeceğiz . Davamız Kutlu Olsun!” dedi.
İYİ Parti’nin kuruluşunun 6. yıl dönümü Manisa’da çelenk sunma programı düzenlendi. İYİ Parti Manisa İl Başkanlığı, Yunusemre İlçe Başkanlığı ve Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından Milli Egemenlik Anıtı’na çelenk bırakıldı.
Programa İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, Yunusemre İlçe Başkanı Himmet Kaplan, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Adayıa Tufan Akan, Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, meclis üyeleri ve partililer katıldı.
“İYİ PARTİ’MİZİN 6. YILINI; TIPKI İLK GÜN GİBİ MİLLETİMİZLE OMUZ OMUZA KUTLUYORUZ!”
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir  çelenk sunma programının ardından yaptığı konuşmada, “Bundan tam 6 yıl önce cesur bir lider ve cesur insanlarla birlikte gece gündüz demeden çalışarak, binbir emekle, sayısız mücadeleyle ve türlü fedakarlıkla kurduğumuz İYİ Parti’mizin 6. Yılını; Tıpkı ilk gün gibi milletimizle omuz omuza kutluyoruz! Hiç kimse bize, Gazze’de yaşanan mezalimi, bahane etmesin. Biz, 28 Ekim’de, Atamızın “yarın Cumhuriyeti ilan ediyoruz” dediği günde hem İYİ Parti’mizin 6’ncı yaş gününü kutlayacağız; hem de, tüm gölgelemek isteyenlere rağmen; Cumhuriyetimizin, yeni yüzyılını; en büyük gururla, en büyük sevinçle en büyük coşkuyla, elimizde al bayraklarımızla, milletimizle bir arada karşılayacağız! Cumhuriyetimizin yeni asrına girerken bu milli şuuru hep birlikte yaşatmaya devam edeceğiz. İYİ Partimize gönül vermiş vatansever tüm iyilere selamlar olsun. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in yanında inandığımız değerlerle, memleket için yol yürümeye devam edeceğiz . Davamız Kutlu Olsun!” ifadelerini kullandı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.